Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Επανασύνδεση ρεύματος σε ΑμεΑ μετά από κινητοποίηση στην ΔΕΗ

Η άμεση κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπηρων (ΣΕΑΑΝ), των Συνταξιουχικων σωματείων ΙΚΑ και Δημοσίου και του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας (μέλος της ΟΓΕ), είχε ως αποτέλεσμα την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στον 52χρονο ΑμεΑ Γ.Κ. κάτοικο Καλλιθέας.

Η άμεση κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπηρων (ΣΕΑΑΝ), των Συνταξιουχικων σωματείων ΙΚΑ και Δημοσίου και του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας (μέλος της ΟΓΕ), είχε ως αποτέλεσμα την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στον 52χρονο ΑμεΑ  Γ.Κ. κάτοικο Καλλιθέας.

Η ΔΕΗ είχε προβεί στη διακοπή του ρεύματος για χρέος μόλις 600 ευρώ, ενώ είχε γνωστοποιηθεί από την οικογένεια ότι ο 52χρονος αδυνατεί να εργαστεί, καθώς έχει 82% αναπηρία ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και αναμένει να εγκριθεί η αναπηρική του σύνταξη. Μάλιστα, είχε ζητηθεί παράταση χρόνου για την αποπληρωμή του χρέους.

Κάτω από την πίεση που άσκησαν τα σωματεία και οι φορείς, επιτεύχθηκε -πέρα από την επανασύνδεση του ρεύματος- η μείωση του χρέους στο 50% και η παράταση του χρόνου για την αποπληρωμή του.

Από 902.gr

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις