Κοινωνία Πολιτική

Ένοχος ο φασιστο-Αμβρόσιος

H είδηση: Ένοχο για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και ρητορική μίσους (αντιρατσιστικός νόμος) έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑμβρόσιοΗ ποινή είναι επτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.  Μετά τις εφέσεις, που ασκήθηκαν από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου και τον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών, οδηγήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, όπου, σήμερα κρίθηκε ένοχος, παρά την αθωωτική εισαγγελική πρόταση.

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος και σήμερα δήλωνε και πάλι «αθώος» για τον ρατσισμό του για τους  ομοφυλόφιλους και τη μισανθρωπία του, στην ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο: «Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!» (με πληροφορίες avmag.gr).

Aν και στη χώρα που ζούμε υπάρχουν και εισαγγελικές προτάσεις για αθώωση για τέτοια ζητήματα, αν και ο φασισμός και ο ρατσισμός φαίνεται να έχουν μόνο ένα οικονομικό αντίτιμο ως πρόστιμο, αν και η επίσημη εκκλησία δεν έχει βγάλει άχνα για τον φασιστο – Αμβρόσιο, η απόφαση είναι σίγουρα θετική. 

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για τον φασίστα Θανάση Λενή, τον γνωστό ως μητροπολίτη Αμβρόσιο, δηλαδή εκείνον που θεωρεί τους μετανάστες «απεσταλμένους κατακτητές».

Μιλάμε για τον ταγματάρχη χωροφυλακής της χούντας, με τα γνωστά του άπταιστα χρυσαυγίτικα ο οποίος έβρισκε από νωρίς «γλυκιά ελπίδα» στους ναζί της Χρυσής Αυγής, δοξάζει τον Ντερτιλη ,φωτογραφίζεται χαμογελαστός με τους ναζί ,και του αρέσει να τον λένε φασίστα.

 

(Επισκέψεις: 2.411 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend