Έφτασε η ώρα!

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΚΑΣ Απόψεις • 13 Ιουλίου 2015

Μετά απ΄ όσα συνέβησαν στο πεντάμηνο και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα, με αποκορύφωμα τη σημερινή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να υπογράψει την επαίσχυντη συμφωνία για την εφαρμογή του 3ου- «Αριστερού»- Μνημονίου, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια δικαιολογία. Όσοι σέβονται, ακόμη, τις αγωνιστικές παραδόσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς, έχω τη γνώμη πως έφτασε η ώρα, να αποφασίσουν με ποιους θα παν και ποιους θ αφήσουν.

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

4 Σχόλια - "Έφτασε η ώρα!"

 1. Ο/Η προβληματιζόμενος λέει:

  Το σχόλιο για την κοροϊδία και το «φέξε μου και γλυστρισοα» δεν αφορα τον «αναγνώστη», που επιτέλους σκέφτηκε να πέσει σπτίτι του. Αναφέρεται, στο κείμενο του κ.τόκα ,που ενω εμφανίζεται οργισμένος, εξακολουθεί να μασάει τα λόγια του.

 2. Ο/Η ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕΡΑΦΙΔΗΣ λέει:

  Φίλε αναγνώστη έχεις δίκιο για την πίκρα που μάλλον αισθάνεσαι. Η Αριστερά έφαγε μεγάλο πούλημα. Όμως αν θέλουμε να κοιτάξουμε αυτούς που αγαπάμε μήπως πρέπει να σκεφτούμε πως θα γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Μήπως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει μας κάνει ποιο δυνατούς ? ή είμαστε ήδη νεκροί .

 3. Ο/Η αναγνώστης λέει:

  άσε μας, άνθρωπέ μου, κι εσύ κι οι «αγωνιστικές παραδόσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς»! Στο σπίτια μας θα πάμε, να κοιτάξουμε αυτούς που αγαπαμε.

  • Ο/Η προβληματιζόμενος λέει:

   Φίλε μας κοροϊδευεις
   Αφού χρειάστηκε να κατρακύσουμε μέχρι εδώ,για να μας πεις ότι τώρα έφτασε η ώρα να διαλεξουμε, αλλά ακόμα και τώρα δεν λες καθαρά, ΚΑΘΑΡΑ όμως, ποιους αφήνεις και με ποιους προτείνει να πάμε….
   Φεξε μου γλυστρισα.

Άποστολή άρθρου μέσο Email