Ο Γεράσιμος, είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών. Ο πατέρας του Διονύσης Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα στη δίκη και την ώρα που για άλλη μία φορά οι συγγενείς αντιμετώπιζαν την απρέπεια και την προσβολή της κυβέρνησης, την ώρα που εκτυλίσσονταν αυτές οι ντροπιαστικές διαδικασίες, ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για την κατάσταση του γιου του και για τη σημερινή μέρα.
«Χαίρομαι πολύ που άρχισε η δίκη. Περίμενα, 3 χρόνια περιμέναμε όλη η οικογένεια αυτή τη μέρα, όπως και όλες οι οικογένειες, για να δικαιωθούν αυτοί οι 57 που τόσο βίαια έφυγαν, αλλά όχι μόνο αυτοί που ταξίδεψαν στον ουρανό» είπε μπροστά στις κάμερες.
«Και ο Γεράσιμος που 2 χιλιόμετρα από εδώ, μέρα-μέρα, δίνει τεράστια μάχη, με πόνους, με φρικτούς, με τα πάντα, με ένα παιδί που ζει στο σκοτάδι, τελείως άδικα, και με τα άλλα τα παιδιά όμως που μπαίνουν-βγαίνουν στα χειρουργεία μέρα-μέρα και κανένας δεν μιλάει γι’ αυτά, και στα ψυχιατρεία και παντού. Εύχομαι να γίνει μια δίκαια δίκη και να αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει, χωρίς να γλιτώσει κανένας», πρόσθεσε.
«Βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση, πώς νιώθετε; Θέλω να μου πείτε. Ελπίζω ότι θα γίνει μια δίκαια δίκη. Δεν είμαι δικαστής, αλλά ελπίζω ότι θα δικαιωθεί. Η κατάσταση που επικρατεί μέσα στην αίθουσα. Γι’ αυτά υπάρχουν δικηγόροι. Πιστεύω θα κάνουν αυτό που πρέπει, κύριοι δικαστές και δικηγόροι», ανέφερε στη συνέχεια.
Όσο για τον Γεράσιμο, ανέφερε ότι «το παιδί είναι πάρα πολύ δύσκολα», σημειώνοντας ότι «τυγχάνει μιας άριστης νοσηλείας με μια τεράστια ομάδα γιατρών και με την αγάπη όλων στο ΙΑΣΩ».