«Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ κινείται στον αντίποδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αφορά μόνο συμφέροντα ακραία και ολιγοπωλιακά όπως επίσης και συμφέροντα των δανειστών»! Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Τα λέει, ή μάλλον τα έλεγε, ο Θοδωρής Δρίτσας στις 26 Φεβρουαρίου 2014.

Μάλιστα! Είναι ο σημερινός υπουργός Ναυτιλίας, μιας κυβέρνησης που επισημοποίησε χθες την παραχώρηση του ΟΛΠ στην κινεζική κρατική εταιρεία Cosco.

Αν μη τι άλλο, η υπόθεση της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά, είναι η καλύτερη απόδειξη για το χαρακτήρα της αποστολής που ανέλαβε η, υπό τον κ. Τσίπρα, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, στο πλαίσιο των συμφωνιών της με τους δανειστές. Δηλαδή, να φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες (άλλοι τις ονομάζουν βρώμικες) μνημονιακές αποστολές. Γιατί (η αλήθεια είναι) ότι καμιά άλλη μνημονιακή κυβέρνηση δεν θα κατάφερνε να υπογράψει, τη συμφωνία που υπογράφτηκε χθες, χωρίς να κουνηθεί… φύλλο. Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το έπαθλο για τις υπηρεσίες της στα «ακραία και ολιγοπωλιακά συμφέροντα και τα συμφέροντα των δανειστών»…

(Επισκέψεις: 27 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend