Πολιτική

Άθλιος αντικομμουνισμός με σφραγίδα Μητσοτάκη

Συμμετοχή του υφυπουργού Άμυνας Αλκ. Στεφανή, ως εκπροσώπου του πρωθυπουργού, σε εκδήλωση (30/8) «υπέρ πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι» της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού - Ανακοίνωση του ΚΚΕ

Τη συμμετοχή του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, ως εκπροσώπου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι, καταγγέλλει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

Η άθλια αυτή κίνηση της κυβέρνησης έχει τη σφραγίδα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Α. Στεφανή, ως εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι, η οποία μάλιστα διανθίζεται με φρασεολογία από την εποχή των εκτελέσεων και των εξοριών, είναι απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη.

Φαίνεται ότι την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής έρχεται να καλύψει η παρουσία και η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε αυτήν την εκδήλωση, επιδιώκοντας να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι ο αντικομμουνισμός είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της καταστολής και της επίθεσης στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα.

Η κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπο της από αυτήν την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση διαφορετικά η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα.»

Η γνωστοποίηση της συμμετοχής του Αλ. Στεφανή στην αντικομουνιστική εκδήλωση, όπως δημοσιεύει ο 902.gr, έγινε από την διοργανώτρια «Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού» που σε ανακοίνωση αναφέρει πως αποφάσισε:

«1. Την τέλεση των επετειακών μνημοσύνων υπέρ πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί.

2. Την υποδοχή των επισήμων προσκεκλημένων στους χώρους των τελετών. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο ΥΦΕΘΑ Σγος ε.α. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής

(Επισκέψεις: 6.002 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend