Κοινωνία

3.500 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα για πέμπτη μέρα!

Για πέμπτη ημέρα 3.500 νοικοκυριά συνεχίζουν να είναι χωρίς ηλεκτροδότηση. Για πέμπτη μέρα άνθρωποι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνα παραμένουν χωρίς ρεύμα αδυνατώντας να καλύψουν βασικές ανθρώπινες ανάγκες. 

Στην τελευταία επίσημη ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών. Να σημειωθεί ότι η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).»

Ωστόσο ακόμα και αυτή τη στιγμή υπάρχουν καταγγελίες ότι τα τηλέφωνα που δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ στους πολίτες για επικοινωνία δεν λειτουργούν…

(Επισκέψεις: 163 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend