Πολιτική

Γράμμα Βενιζέλου στον ΓΑΠ

Πολιτικό φλερτ (τι έκφραση κι αυτή!) του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου και το κόμμα του. Θυμάται κανείς πώς το λένε αυτό το κόμμα; Α, ναι!  Είναι το …τεράστιο Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

Η Φώφη Γεννηματά υποστηρίζει πως θέλει να φτιάξει τον τρίτο πόλο και κάλεσε κινήσεις και προσωπικότητες, για να υλοποιηθεί το «όραμα» του νέου μεγάλου ΠΑΣΟΚ. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος «κλωτσάει» και με δήλωση του, στο «Βήμα FM» τονίζει: «Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Έκανε ένα κόμμα τον Ιανουάριο του 2015 προσωπικό, το οποίο υπονόμευσε την προσπάθειά μας».

«Άκου Γιωργάκη…»

Έχουμε ένα ακόμα γράμμα στα χέρια μας (πάντα «αποκλειστικά»). Το προηγούμενο γράμμα ήταν του Αλέξη Τσίπρα στον Φώτη Κουβέλη. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Το γράμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου στον ΓΑΠ είναι μικρό αλλά σκληρό. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν ο ΓΑΠ έχει την πρόθεση να απαντήσει. Η οργή του Βαγγέλη Βενιζέλου αποτυπώνεται σε κάθε λέξη του γράμματος:

«Άκου Γιωργάκη!

Εμένα με λένε Βαγγέλη Βενιζέλο. Έχω φτιάξει την πολιτική μου πορεία μόνος μου. Δεν ήμουν γιος του Ανδρέα. Εσύ έγινες πρωθυπουργός. Εγώ δεν έγινα. Εσύ φταις, ρε, που δεν έγινα πρωθυπουργός! Εσύ! Κατάλαβες;

Άκου Γιωργάκη!

Μη νομίζεις πως, επειδή είναι πρόεδρος η Φώφη, θα δεχτώ την επιστροφή σου στο ΠΑΣΟΚ ή θα εγκρίνω μια συνεργασία με το κόμμα σου. Θα κάνω τα πάντα για να μείνεις εκεί που είσαι: Στο περιθώριο της Ιστορίας!

Ο Ευάγγελος που ξέρεις καλά ποιος είναι»

Εμείς, από την πλευρά μας, στηρίζουμε την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ και περιμένουμε να ζήσουμε ξανά στιγμές σαν κι αυτές.

(Επισκέψεις: 35 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend