«Οι Βρετανοί μοιράστηκαν «οδυνηρές» φωτογραφίες σχηματισμών σύννεφων που, όπως λένε, μοιάζουν με τη σιλουέτα της βασίλισσας, όλες τραβηγμένες λίγο μετά το θάνατό της. Η Becky Luetchford επικοινώνησε με τη MailOnline για να μοιραστεί μια εντυπωσιακή εικόνα, η οποία τραβήχτηκε αμέσως μετά την είδηση ότι η μονάρχης είχε πεθάνει.

Η εκπληκτική εικόνα φαίνεται να δείχνει το προφίλ της βασίλισσας με φτερά, διακρίνεται ακόμη και ένα στέμμα μέσα σε λαμπερά σύννεφα, καθώς ο ήλιος έδυε χθες το βράδυ. «Αφού έμαθα για τον θάνατο της βασίλισσας, μπήκα στο αυτοκίνητό μου με τον σύζυγό μου και καθώς οδηγούσαμε, είδαμε το πιο απίστευτο σύννεφο», δήλωσε η κ. Luetchford. Επισήμανε την εκπληκτική ομοιότητα του σύννεφου με τη μονάρχη. «Είχε ακόμη και στέμμα», είπε.

 

Photo: Facebook

Πρόσθεσε ότι η σκηνή ήταν «πολύ συγκινητική καθώς χανόταν το σύννεφο στον ουρανό».

Κάποιος άλλος μοιράστηκε μια εικόνα ενός σύννεφου που φαίνεται να δείχνει το προφίλ της βασίλισσας. «Ο σύζυγός μου εντόπισε στον ουρανό ένα μοτίβο σύννεφου που έμοιαζε με τη βασίλισσα αυτή τη σημαντική ημέρα του θανάτου της», δήλωσε η Alice.Η όμορφη φωτογραφία του ουρανού τραβήχτηκε στο Γέιτ του Μπρίστολ»