Επειτα από την παραγγελία των εισαγγελέων που εποπτεύουν την προκαταρκτική έρευνα προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας να λάβουν ανωμοτί εξηγήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της  Μαλένας και της Ιριδας, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στις φυλακές του Κορυδαλλού και της επέδωσε κλήση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία και στη συνέχεια να καταθέσει υπόμνημα. 

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος της, Οθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ, ανέφερε ότι «σήμερα θα επιδοθεί στην Ρούλα Πισπιρίγκου η κλήτευση για κατάθεση, ως ύποπτης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και σήμερα θα γίνει η λήψη αντιγράφων του φακέλου για να έχουμε ιδία αντίληψη για το τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό».

«Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο δικηγόρος υπερασπίστηκε την πελάτισσα του, λέγοντας πως «η ίδια βιώνει καθημερινά καθεστώς διαπόμπευσης».

Σε ό,τι αφορά τους θανάτους των τριών παιδιών και όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε πως «από την πρώτη στιγμή είναι ακλόνητη και αμετακίνητη η θέση της ό,τι δεν το έχει κάνει και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα παιδιά της. Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε. Ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό».