Κοινωνία

Τροχαίο στη Βουλή: Δίωξη στον οδηγό που σκότωσε τον Ιάσονα

Αμέλεια "είδαν" οι εισαγγελικές αρχές στην υπόθεση του τροχαίου έξω από τη Βουλή, που κόστισε τη ζωή στον Ιάσονα. Ασκήθηκε πλημμεληματική ποινική δίωξη για ένα αδίκημα.

Το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας απέδωσε τελικά η ελληνική Δικαιοσύνη στον αστυνομικό – οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη ο οποίος είχε εμπλακεί στο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στην Βασιλίσσης Σοφίας τον Μάρτιο του 2021, όταν και έχασε τη ζωή του ο 23χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, Ιάσονας.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του οχήματος είχε στρίψει επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να εισέλθει στο προαύλιο χώρο της Βουλής. Σε video που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, φαινόταν ότι το αυτοκίνητο έστριψε αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του 23χρονου Ιάσονα βρήκε με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκσφενδονίστηκε μακριά, ενώ το κράνος του βγήκε.

Με βάση τις διαδικασίες που έχουν οριστεί από την ΕΛ.ΑΣ. και την Τροχαία η συγκεκριμένη είσοδος χρησιμοποιείται αποκλειστικά από οχήματα που φέρουν υπουργούς ή βουλευτές.

 

(Επισκέψεις: 506 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend