Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/10) στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, κατά την σύγκρουση έχασαν την ζωή τους τρία άτομα ενώ άλλα τρία επεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα. Oι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, με τους δύο να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Η φονική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ένα μπλε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε αλλοδαποί, κινούμενο στον παράδρομο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, καθώς εκείνη την ώρα έβρεχε.
Το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο, μαύρο Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ένα άτομο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε καθίσματα εκτινάχθηκαν σε ακτίνα ακόμα και 20 μέτρων.
Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Η κυκλοφορία στον παράδρομο της εθνικής οδού διακόπηκε για αρκετή ώρα, καθώς το οδόστρωμα είχε γεμίσει συντρίμμια από τα δύο οχήματα.