Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

…το σόι σου!

Ποιος είναι αυτός ο απίθανος ράπερ που ακούει στο όνομα Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος και αναδείχτηκε μεμιάς το αγλάισμα της πολιτικής;..

Ποιος είναι αυτός ο απίθανος ράπερ που ακούει στο όνομα Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος και αναδείχτηκε μεμιάς το αγλάισμα της πολιτικής;

Ηγείται της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αδερφός του, Ορέστης, λέει, διορίστηκε την 1η Δεκέμβρη του 2015 ειδικός Σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και η μητέρα του Ξανθίππη Παπαδοπούλου, Ειδική Σύμβουλος στο Γραφείο του υπουργού Υγείας, Αντρέα Ξανθού. Και αντί ο ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει «τουμπεκί ψιλοκομμένο», έκαμε μια γραπτή δήλωση, έμπλεη πολιτικού κύρους και ήθους. Την ακόλουθη:

“Μπροστά στη ρουφιανιά και τον κιτρινισμό στέκομαι περήφανος και τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ποτέ δεν ζητήσαμε, ποτέ δεν περιμέναμε ανταμοιβή. Το Κόμμα μας ζήτησε πλάτη, και βάλαμε”.

Διαβάζοντας το κομμάτι του συναδέλφου Δημήτρη Μηλάκα, απ ο,τι είδα, ο εν λόγω κύριος έχει επικαλεστεί ανάμεσα στα άλλα, ότι ο θείος του… πατέρα του,δολοφονήθηκε από φασίστες, κάπου στα βουνά τής Ηλείας. Εγώ λοιπόν πληροφορώ τον ράπερ- Γραμματέα ότι γνωρίζω κάμποσα δισέγγονα και τριτανήψια δολοφονημένων από φασίστες ( με τα ίδια, ίσως και περισσότερα, προσόντα από τους διορισθέντες συγγενείς του) τα οποία γυρνούν εδώ κι εκεί, με τα ντοκτορά και τα μεταπτυχιακά στο χέρι. ΑΝΕΡΓΑ.

Και δεύτερο: Ποιος του είπε του συμπαθούς και αγνώστου ρεπερτορίου ράπερ, πλην Γραμματέως της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ότι το Κόμμα έχει το δικαίωμα να επιβάλλει στην κυβέρνηση ποιος θα «βάλλει πλάτη»; Ας του μάθουν τουλάχιστον την αλφαβήτα της πολιτικής.

Δυστυχώς όμως, αυτή είναι μια πρακτική που κάποιοι ΣΥΡΙΖΑϊκότεροι του Τσίπρα την έχουν ακολουθήσει κατά γράμμα. Εκθέτοντας με τον τρόπο τους, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό- αν καλόπιστα δεχτούμε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα για το…έγκλημα.

Τα ονόματα των διορισθέντων σε διάφορες θέσεις είναι γνωστά και γνωστές είναι οι εκλεκτικές τους συγγένειες. Παρά ταύτα, μέχρι και σήμερα δεν είδαμε καμιά διορθωτική κίνηση του Πρωθυπουργού. Αν και όλα φάνηκαν από το ξημέρωμα κιόλας.

Με τον τρόπο που διόρισε το σόι της η συμπαθής περιφερειάρχης. Και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες και υπερεξουσίες. Αίφνης, ο αγαπητός της αδερφός βρέθηκε από απλός Γραμματέας του Φεστιβάλ Αθηνών, να είναι διευθυντής, παρακαλώ, του γραφείου του υπουργού Πολιτισμού! Κι ενώ οι υπουργοί πάνε κι έρχονται, ο… διευθυντής εκεί, αμετακίνητος.

Μην αραδιάσουμε τώρα κι άλλα ονόματα. Την ξαδέλφη του Πρωθυπουργού, στο γραφείο του Σπίρτζη, τη σύζυγο του Δημήτρη Βίτσα, τη συμβία του Νίκου Παρασκευόπουλου, τη γυναίκα του Χρυσοχοϊδη κι άλλες κυρίες και κυρίους. Αυτό το σόι του…ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό μπλιό! Μπάστα αδέρφια.

Το θλιβερό όμως είναι άλλο. Το νάσαι δημοσιογράφος και να καλείσαι να υπερασπιστείς όλα αυτά, από το κομματικό δημοσιογραφικό όργανο. Πραγματικά, μελαγχολείς όταν τον ρόλο αυτό καλούνται να παίξουν συνάδελφοι που δεν έχεις λόγο να μην τους εκτιμάς. Έτσι, βγήκε με ένα του κείμενο, να υπεραμυνθεί όλων αυτών, ο συνάδελφος Θανάσης Καρτερός. Ο οποίος χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αποκαλύψεις ως… «μπούλινγκ» εναντίον της κυβέρνησης. Με λίγα λόγια…λιντσάρουν την κυβέρνηση, όσοι αποκαλύπτουν όλο αυτό το οργιώδες νταραβέρι διορισμών ημετέρων. Και όλα αυτά αποδίδονται στα καταραμένα μίντια που ντε και καλά, θέλουν να αποδομήσουν το θαυμαστό ως τα σήμερα έργο της Κυβέρνησης. Αναφέρει μάλιστα σ ένα σημείο σαρκάζοντας όσους κριτικάρουν την Κυβέρνηση…” και δεν είναι μόνο τα πρόσωπα, είναι και οι πολιτικές. Μας παίρνουν κάθε μέρα τα σπίτια, τις συντάξεις, τα δικαιώματα,τα χωράφια, τις γυναίκες και το κωνσταντινάτο φλουρί..”

Όχι, κύριε συνάδελφε! Δεν απειλούνται τα σπίτια, οι συντάξεις…αυξάνονται, από δικαιώματα είμαστε όλοι…ίσοι, οι γεωργοί είναι κατενθουσιασμένοι, για τις γυναίκες μας δεν ξέρω (απ ο,τι διάβασα τελευταία η πορνεία είναι στο φόρτε, της από γυναίκες απελπισμένες) . Όσο για κωνσταντινάτο φλουρί, δεν μας περισσεύει πια φράγκο…

Εκτός αν εσείς, στην “Αυγή”, ζείτε ικανοποιημένοι, στον δικό σας ψευδαισθησιακό μικρόκοσμο, ή είστε από….σόι.

Εμείς οι υπόλοιποι….Γαμώ το σόι μας! Άντε Γεια (που λέει κι ο Τάκης)…

Απόψεις