Πολιτισμός

Συνάντηση Νέων Δημιουργών
« Δελφικές εορτές και αρχαίο δράμα»

Από την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ως την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα γίνει στους Δελφούς, η Συνάντηση Νέων Δημιουργών, με θέμα «Δελφικές εορτές και αρχαίο δράμα».

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, υπό τη γενική εποπτεία του καθηγητή Σημειωτικής του Θεάτρου και Θεωρίας της Επιτέλεσης, του τμήματος θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρη Τσατσούλη.

Το πρόγραμμα της συνάντησης των νέων δημιουργών περιλαμβάνει παραστάσεις, διαλέξεις και θεατρικά εργαστήρια στους απαράμιλλους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών και τους χώρους του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου.

Η Συνάντηση Νέων Δημιουργών για το Αρχαίο Δράμα είχε ξεκινήσει το 2007 και επαναλήφθηκε το 2008 και το 2009. Φέτος, οκτώ χρόνια μετά, η Συνάντηση επανέρχεται στους Δελφούς.

Ο κύριος στόχος της φετεινής διοργάνωσης, όπως μας είπε ο κ. Τσατσούλης, είναι η συνάντηση, για πρώτη φορά στα χρονικά, θεατρικών Ομάδων όλων των Θεατρολογικών Τμημάτων, η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των φοιτητών και η πρακολούθηση (από τους φοιτητές και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο) εργαστηρίων, διαλέξεων, ανακοινώσεων και άλλων δράσεων.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΛΦΩΝ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

(Επισκέψεις: 36 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend