Πολιτική

Στο απόγειο του χρυσαυγιτισμού βουλευτής και «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη

Μία ανάρτηση – μνημείο χρυσαυγιτισμού, αντικομουνισμού και χυδαιότητας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, στην προσπάθειά του να απαντήσει σε πολιτική κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα για τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη από την Λίνα Μενδώνη στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου. «Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του @syriza_gr στα γραφεία τους! Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου!» γράφει ο βουλευτής.

Με φρασεολογία που θα ζήλευαν πολλοί φυλακισμένοι και μη χρυσαυγίτες απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του ίδιου του πρωθυπουργού, σε μία ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μπαλάφα, για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την επιλογή του προσώπου του από την κυβέρνηση για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Στην ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε «Ο “επικίνδυνος” κ. Λιγνάδης φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον κ. Μητσοτάκη. Σε στιγμές ανεμελιάς χαριεντίζονταν έξω από το Εθνικό Θέατρο μαζί με την χαμογελαστή κ. Μενδώνη. Πρώτα τον διόρισαν και τώρα “ποιούν την νήσσαν”!». Στην ανάρτηση, που δεν αναφερόταν στο πρόσωπό του, έσπευσε να απαντήσει αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας πως «Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία!». Στη συνέχεια, άλλος χρήστης του twitter του απάντησε πως «Πραγματικότητα λέγεται, αγαπητέ», με τον βουλευτή να σπεύδει να δώσει συνέχεια.

«Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του @syriza_gr στα γραφεία τους! Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου! Και διάβασε και αυτό:» απάντησε άμεσα ο Μ. Λαζαρίδης, επισυνάπτοντας έναν σύνδεσμο, τάχα μου υποστηρικτικό στα λεγόμενά του, που παραπέμπει σε δημοσίευμα του ιστότοπου της Ζούγκλας, από το τμήμα δημοσιεύσεων αναγνωστών. Ένα ανυπόγραφο και ανυπόστατο κείμενο με τίτλο «Θανάσης Κλάρας: Ο Παιδεραστής Ψυχοπαθής Δολοφόνος του ΚΚΕ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Τουναντίον, μέχρι την εκλογή του, ο Μ. Λαζαρίδης ήταν ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2017, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 και την εκλογή Μητσοτάκη ήταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος. Προηγουμένως ήταν επίσης συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

(Επισκέψεις: 3.731 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend