Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Στις 4 Δεκέμβρη η δίκη των αγροτοκτηνοτρόφων του μπλόκου Νίκαιας – Ο αγώνας των αγροτών κλιμακώνεται (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι  οι τρεις αγροτοκτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν χθες από τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν προσπαθούσαν μαζί με τους συναδέλφους τους να ανέβουν στην..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι  οι τρεις αγροτοκτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν χθες από τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν προσπαθούσαν μαζί με τους συναδέλφους τους να ανέβουν στην ΠΑΘΕ με τα τρακτέρ τους. Ο ένας εκ των τριών, ο Χρήστος Σιδερόπουλος, νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Οι άλλοι δύο  συλληφθέντες είναι οι Δημήτρης Ντάσιος και Δημήτρης Ντιζές.

Η δίκη τους αναβλήθηκε για την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη

Σήμερα αγροτοκτηνοτρόφοι του μπλόκου της Νίκαιας πραγματοποίησαν μαχητική συγκέντρωση έξω από το Δικαστήριο της Λάρισας. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και πάλι το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, σωματεία και μαζικοί φορείς.

 
 

Την επιχείρηση καταστολής και τρομοκρατίας σε βάρος των βιοπαλαιστών κατήγγειλε σε δηλώσεις του ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «αυτή είναι η απάντηση της κυβέρνησης και του επιτελικού κράτους απέναντι στα μεγαλειώδη μπλόκα που έχουν στηθεί. Αυτή η πολιτική μας εξαγριώνει και δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσει, αντίθετα ο αγώνας μας θα κλιμακωθεί». 

Σχετικά θέματα

Post
Filter