Με επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων στην εταιρεία «Boehringer Ingelhaim», συνεχίζοντας την υλοποίηση των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων για κινητοποιήσεις απέναντι στην άρνηση της εταιρείας για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης από το καλοκαίρι.
Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα αφού η εταιρεία παραμένει ανένδοτη για την υπογραφή ΣΣΕ.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη στάση εργασίας της πρώτης βάρδιας ήταν η πρώτη απάντηση. Στην παρέμβαση του Επιχειρησιακού Σωματείου στους εργαζόμενους από τον Άγγελο Αμοριανιώτη αναδείχθηκαν οι δύο κόσμοι: Από τη μια ο κόσμος της εργασίας και της αγωνίας για το αν θα βγει ο μήνας και από την άλλη ο κόσμος του κέρδους.
Παρέμβαση πραγματοποίησε και ο Γιάννης Βασιλός, γραμματέας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο και αναπληρωματικό μέλος του Επιχειρησιακού Σωματείου, ο οποίος ανέδειξε πως μόνο μέσα από τους αγώνες οι εργαζόμενοι μπορούν να κερδίσουν και να βελτιώσουν τους μισθούς τους και τις ζωές τους. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο Στάθης Σταθουλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με στάση εργασίας στην αρχή κάθε βάρδιας και δεσμεύονται να αποφασίσουν άμεσα για τη μορφή της συνέχειας του αγώνα.
Πηγή: 902.gr