Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Νέα κινητοποίηση των εργαζομένων της «Pizza Fan» αύριο στο υπουργείο Εργασίας

«Δεν υπογράφουμε καμία παραίτηση - κανένα χαρτί», ξεκαθαρίζει το Κλαδικό Συνδικάτο.

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Σε νέα κινητοποίηση αύριο Τρίτη 3 Νοέμβρη, στις 2 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας, προχωρούν οι εργαζόμενοι της «Pizza Fan», κλιμακώνοντας τη δράση τους.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με εκπροσώπους της εργοδοσίας, του Κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής και του υπουργείου Εργασίας.

«Δεν υπογράφουμε καμία παραίτηση – κανένα χαρτί», ξεκαθαρίζει το Κλαδικό Συνδικάτο, αντιδρώντας στις πιέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι από τους ιδιοκτήτες των franchise να υπογράψουν παραίτηση ή απόλυση, με σκοπό να ξεμπερδεύουν με τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι από την προηγούμενη βδομάδα οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αγωνιστικό αναβρασμό, με τα Κλαδικά Συνδικάτα Επισιτισμού – Τουρισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να βρίσκονται δίπλα τους, απαιτώντας να εξασφαλιστούν όλα τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων όσοι εργάζονται στην εταιρεία, αλλά και εκείνων στα καταστήματα franchise.

Πηγή: 902.gr

Σχετικά θέματα

Post
Filter