Πολιτισμός

«Σωτηρία με λένε»
Σοφίας Αδαμίδου/ Σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου/ΚΘΒΕ- Μονή Λαζαριστών/ Με την Έφη Σταμούλη

«Σωτηρία με λένε»… για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ

Το θεατρικό έργο της δημοσιογράφου Σοφίας Αδαμίδου, την οποία η ίδια η Σωτηρία Μπέλλου είχε εξουσιοδοτήσει να γράψει τη βιογραφία της, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ, στις 18 Δεκεμβρίου, στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηβασιλείου. Το ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου ερμηνεύει η Εφη Σταμούλη.

Λίγες ώρες πριν από τη σοβαρή επέμβαση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη φωνή της, η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια δεν σταματά να μιλά για την πολυτάραχη ζωή της: τα πρώτα χρόνια στη Χαλκίδα, η αναχώρηση για την Αθήνα μια μέρα μετά το ξέσπασμα του ελληνοϊταλικού πολέμου, η συνεργασία με τον Τσιτσάνη… Η σκληρότητα μπερδεύεται με την ευαισθησία, το παρόν με το παρελθόν, η αγάπη με το μίσος, αποκαλύπτοντας μια εκρηκτική προσωπικότητα που δεν χάνει, ούτε μια στιγμή, το χιούμορ και το πάθος της για τη ζωή.

PP0739J0003v02

Σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου. Σκηνικά-Κοστούμια: Ολγα Χατζηιακώβου. Φωτισμοί: Μαρία Λαζαρίδου. Μουσική επιμέλεια: Χριστίνα Χατζηβασιλείου. Ηχητική επιμέλεια: Γιάννης Πειραλής. Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Λαζαρίδου. Οργάνωση παραγωγής: Μarleen Verschuuren. Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ειρήνη Μουρελάτου, Εφη Σταμούλη.

ΚΘΒΕ - Σωτηρία με λένε

Διάρκεια παραστάσεων: 18/12/2015- 6/3/2016. Ημέρες και ώρες παραστάσεων Τετάρτη 18:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00. Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό εισιτήριο (θέσεις πλατείας): 13?Κανονικό εισιτήριο (θέσεις εξώστη): 10 ?Εκπτωτικό εισιτήριο (Φοιτητές, Ατομα άνω των 65).

(Visited 4 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend