Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

ΣΕΑΑΝ: «Σαπίλα-Μπόχα!!!» — σχόλιο για την υπόθεση του youtuber  και τα γεγονότα κακοποίησης ΑΜΕΑ

Νέα περίπτωση κακοποίησης ΑΜΕΑ από γνωστό youtuber, μία ακόμα υπόθεση κακοποίησης ΑΜΕΑ μέσω γνωστής πλατφόρμας σε κοινή θέα με το αζημίωτο είδε το φως της δημοσιότητας. Εμάς δεν μας εκπλήσσει και ας εμφανίζονται κάποιοι σοκαρισμένοι. Αυτό είναι το σύστημά τους, αυτές είναι οι αξίες τους και αυτοί οι άνθρωποί τους.

 Σαπίλα-Μπόχα!!!

 

Νέα περίπτωση κακοποίησης ΑΜΕΑ από γνωστό youtuber, μία ακόμα υπόθεση κακοποίησης ΑΜΕΑ μέσω γνωστής πλατφόρμας σε κοινή θέα με το αζημίωτο είδε το φως της δημοσιότητας. Εμάς δεν μας εκπλήσσει και ας εμφανίζονται κάποιοι σοκαρισμένοι. Αυτό είναι το σύστημά τους, αυτές είναι οι αξίες τους και αυτοί οι άνθρωποί τους. Άλλωστε, τα γεγονότα αυτά είναι κατ’ επανάληψη. Videos με κακοποίηση παιδιών, ΑΜΕΑ, με το ανάλογο παραδάκι ελεύθερα στον κόσμο της «δημοκρατίας» του ιντερνετ, την ίδια στιγμή που οι διάφορες πλατφόρμες (βλ. facebook, Instagramm, X κ.λ.π) κατεβάζουν τα videos από τους αγώνες των εργαζομένων, εκδηλώσεων αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, των εγκλημάτων των ναζί ή των ισραηλινών στη Γάζα ως ακατάλληλα επειδή περιλαμβάνουν βίαιο περιεχόμενο. Ο απλός κόσμος, οι τίμιοι άνθρωποι της δουλειάς του χεριού και του πνεύματος πρέπει ακόμα πιο αποφασιστικά και μαζικά να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Γιατί κάθε μέρα που περνάει με τα καθημερινά βάρβαρα γεγονότα που βιώνουμε αναδεικνύουν ότι το κυνηγητό του κέρδους και τα δικαιώματα των ανθρώπων, των εργαζομένων, της νεολαίας, των ΑΜΕΑ, δεν συμβαδίζουν- είναι σε αμείλικτο πόλεμο.  

Από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών, τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες του καλοκαιριού, τα κομματιασμένα παιδιά της Γάζας, τα υπομεταγγιζόμενα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία, τους χρόνιους πάσχοντες που πνίγονται στις λίστες του τρόμου της ατέλειωτης αναμονής για θεραπείες-εξετάσεις-επεμβάσεις, από τους ανάπηρους και τις οικογένειές τους που πετιούνται στο δρόμο από τις τράπεζες και τα funds ως τον youtuber σήμερα, τον άλλον στο facebook εχθές και την Χ influencer του αύριο όλα αυτά μας δείχνουν ως μοναδική διέξοδο τον δρόμο του αγώνα.

Και ναι αυτός ο δρόμος γίνεται ακόμα πιο φωτεινός σήμερα. Σήμερα που γέμισαν φως τα μάτια μας με τους φοιτητές, τους μαθητές, τη νεολαία που πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας, με τα γελαστά και αποφασισμένα πρόσωπα, με τα αυτιά μας που ευφραίνονται ακόμα από το σύνθημα που διαπέρασε απ’ άκρη σε άκρη τη μεγαλειώδη διαδήλωση η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται, ούτε προσκυνά. Απ’ τα κορμιά μας και τις καρδιές μας που ζεσταθήκανε, στις αλυσίδες με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους ανθρώπους της γειτονιάς που χέρι με χέρι σταθήκαμε μπροστά στα ΜΑΤ που κινητοποιήθηκαν για να επιβάλλουν τους νόμους τους και το κράτος τους για να πετάξουν τους ανάπηρους στο δρόμο για τα κέρδη των τραπεζών και των funds. Γεμίζουμε αισιοδοξία με τους περήφανους αγρότες που βγήκαν στα μπλόκα του αγώνα για να ζήσουν σαν άνθρωποι στον τόπο τους αλλά να ζήσουμε και εμείς με ποιοτικά και φτηνά τρόφιμα ενάντια στη νέα ΚΑΠ και την εμπορευματοποίηση των πάντων.

 Αναπτερώνεται το ηθικό μας βλέποντας όλο και περισσότερα Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, λαϊκές οργανώσεις να παίρνουν απόφαση για πανεργατικό- παλλαϊκό ξεσηκωμό στις 28 Φλεβάρη γιατί το σύνθημα το υπογράψαμε με το ίδιο μας το είναι ενάντια στο έγκλημα των Τεμπών: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ.

Ναι, και από αυτή την σκοπιά με τον άθλιο youtuber το αίτημα της εποχής προβάλλει ακόμα πιο ζωντανό: Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Αθήνα, Πέμπτη 08/02/2024

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις