Απόψεις Πολιτική

Σε βρίζουν όταν σε αποκαλούν «Μπογδάνο»;

Για μια ακόμα φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής (πλέον) της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε να κάνει θόρυβο. 

Πραγματικά, είναι να αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να ασχολείται κανείς όταν κάνει θόρυβο ο Μπογδάνος.

Από τη μια είναι οι πολιτικές απόψεις του (καθόλου κωμικές) που ακουμπάνε σε διάφορες εκδοχές μιας «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής», όπως θα έλεγε κι ένας άλλος νέος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου. 

Από την άλλη είναι το ίδιο το άτομο Μπογδάνος και ο τρόπος που προσπαθεί να σταθεί στο δημόσιο λόγο, παλιότερα με τη δημοσιογραφική ιδιότητα κι εδώ και λίγο καιρό με τη βουλευτική ιδιότητα. 

Αυτή τη φορά ο Μπογδάνος έκανε θόρυβο με έναν τρόπο που αδυνατούμε να χαρακτηρίσουμε:

Συγκεκριμένα, με αφορμή μια συνέντευξη του η σατιρική ιστοσελίδα luben.tv έφτιαξε ένα βίντεο με αποσπάσματα δηλώσεων του.  Ο βουλευτής Μπογδάνος ενοχλήθηκε από το βίντεο κι έκανε μια ανάρτηση όπου στο τέλος έγραφε:  «Ξεκινάμε με δίκη στις 05.03.20». Στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινίσει πως η δίκη δεν αφορά το βίντεο. 

Πάντως, εάν δει κανείς το βίντεο του luben.tv θα αντιληφθεί ότι κυρίως είναι αποσπάσματα από δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο βουλευτής Μπογδάνος. 

Ενοχλείται, άραγε, κάποιος με δικές του (έστω λίγο «πειραγμένες» αλλά χωρίς να χάνεται η ουσία των λεγομένων) δηλώσεις;

Με λίγα λόγια, ο βουλευτής Μπογδάνος εκτίμησε πως είναι προσβολή γιατί το βίντεο παρουσιάζει τον Μπογδάνο; Σε βρίζουν όταν σε αποκαλούν «Μπογδάνο»; 

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Μπορεί να εντοπίσετε κάτι που εμείς δεν προσέξαμε και να είναι αλλιώς τα πράγματα. 

 

(Επισκέψεις: 6.597 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend