Κοινωνία

Σας ευχαριστούμε!

   Την Παρασκευή το βράδυ στην ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών» συναντηθήκαμε ξανά.  Για μια ακόμη φορά η ανταπόκριση των αναγνωστών του «Ημεροδρόμου» ήταν συγκινητική. 

   Ευχαριστούμε ολόψυχα τους αναγνώστες του «Ημεροδρόμου», αυτούς που βρέθηκαν στον κινηματογράφο Studio κι αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στην κινηματογραφική βραδιά αλλά και για τη διαρκή στήριξη στην προσπάθεια του «Ημεροδρόμου».

Πριν την προβολή μίλησαν οι δύο δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, Ξ. Βαρδαρός (στο κέντρο) και Γ. Ξύδας (αριστερά) και ο Αν.Δενεζάκης εκ μέρους του «Ημεροδρόμου» (δεξιά).

 Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ, τον Ξενοφώντα Βαρδαρό και τον Γιάννη Ξύδα για την παραχώρηση του σπουδαίου έργου τους στον «Ημεροδρόμου» και για την προσφορά τους να προβληθεί κι ένα εξαιρετικό απόσπασμα – προσφορά στην ειδική εκδήλωση του Ημεροδρόμου – με υλικό και μαρτυρίες που δεν συμπεριλήφθηκαν στο ντοκιμαντέρ.

 Ευχαριστούμε ολόθερμα τον ιδιοκτήτη του Studio new star art cinemaΒελισσάριο Κοσσυβάκη, για την ευγενική φιλοξενία του, όπως και τις εκδόσεις ΚΨΜ, για την ολόπλευρη στήριξη και την όμορφη έκθεση βιβλίου που διοργάνωσαν στο χώρο.

 Το ντοκιμαντέρ «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών» συνεχίζει την πορεία του. Όσοι δεν καταφέρατε να έρθετε στην προβολή του «Ημεροδρόμου» ή δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μην το χάσετε!  Ο «Ημεροδρόμος» θα σας ενημερώνει για τους χώρους και τις ημερομηνίες προβολής του.   

(Επισκέψεις: 1.316 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend