Κοινωνία

«Ένα ρολόι μου είχες χαρίσει»…

Φως στο MEGA. Μέσα στα χρόνια της κρίσης έπρεπε κάπως να επιβιώσει, για να συνεχίσει την πορεία του. Όλοι αυτοί που κοροϊδεύουν, για το «πειραγμένο» ρολόι της ΔΕΗ, δεν αντιλαμβάνονται την «αλήθεια».  Το MEGA έπρεπε να μείνει ζωντανό.

Η είδηση συγκλόνισε τη χώρα: Δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ’ εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία στην Τηλέτυπος MEGA AE. Διαπιστώθηκε, λένε, πως είχε «πειραχτεί» η παροχή για να καταγράφεται η κατανάλωση μειωμένη.

Και τι να έκαναν δηλαδή; Τόσα χτυπήματα; Ειδικά το δελτίο του MEGA βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο της εγχώριας και διεθνούς πλουτοκρατίας. Η αντίσταση των κεντρικών παρουσιαστών του δελτίου έπρεπε να περάσει και σε μια συμβολική πράξη. Αυτό έγινε, μια συμβολική πράξη. Το MEGA είπε, με τον δικό του τρόπο, «δεν πληρώνω»! Για την ακρίβεια, είπε «πληρώνω λιγότερο».

Ήταν μια πράξη αντίστασης με ηχηρούς συμβολισμούς, αλλά και μια κίνηση ανάγκης. Φαντάζεστε να έβγαινε το δελτίο του καναλιού με ένα κερί, αντί για φώτα; Ας σταματήσει, πια, ο πόλεμος στο MEGA. Ως εδώ.

Εμείς, σε ένδειξη συμπαράστασης, θα αφιερώσουμε ένα …σχετικό τραγούδι, με την ελπίδα πως το φως του MEGA θα συνεχίσει φωτίζει, κάθε βράδυ, την ενημέρωση.

 

 

(Επισκέψεις: 18 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend