Πολιτική

Ρήξη τυμπάνου ο βουλευτής του ΚΚΕ – Αθλιότητες της κυβέρνησης

Ντελίριο καταστολής και αθλιότητα χωρίς τέλος. Αυτή είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σήμερα χτύπησε εκπαιδευτικούς, τραυματίζοντας τους, με πιο ανησυχητικό τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ημεροδρόμου», έχει υποστεί ρήξη τυμπάνου, με πιθανή περαιτέρω βλάβη στο ακουστικό νεύρο. Η έκταση της βλάβης θα διαπιστωθεί με τις εξετάσεις που θα γίνουν. Παράλληλα, ο Γ. Δελής έχει και τραύμα στο αριστερό χέρι. Χαρακτηριστικό είναι, δε, πως από τη σφοδρότητα της επίθεσης των ΜΑΤ, η κρότου λάμψης που έσκασε δίπλα του τρύπησε το παλτό και το σακάκι του

Κι ενώ οι πληροφορίες για τους τραυματίες βρίσκονται σε εξέλιξη η κυβέρνηση – μέσω της υπουργού Προστασίας του Πολίτη , Όλγας Γεροβασίλη – μίλησε! Και τι είπε; 

«Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

Μάλιστα! Εμείς βρίσκουμε απαράδεκτη (και άθλια) την κυβέρνηση, που τόσα χρόνια μετά αφού έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας, εμφανίζεται περίπου σαν να διώκεται από τα ΜΑΤ! 

Το παραμύθι, πια, τελείωσε: Οι δυνάμεις καταστολής είναι υπό την πολιτική καθοδήγηση των κυβερνήσεων. Τα υπόλοιπα είναι απλά αθλιότητες. Έχουν την απόλυτη ευθύνη! 

(Επισκέψεις: 3.801 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend