Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ραδιοφωνικός εμετικός χρυσαυγιτισμός

Το ΚΚΕ ποτέ δεν έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις προς ΜΜΕ και δημοσιογράφους λόγω κριτικής προς τις θέσεις του, ακόμη και..

Το ΚΚΕ ποτέ δεν έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις προς ΜΜΕ και δημοσιογράφους λόγω κριτικής προς τις θέσεις του, ακόμη και όταν αυτή είναι άδικη, επιθετική και διαστρεβλωτική. Είναι απολύτως λογικό κι αναμενόμενο οι θέσεις και η δράση του ΚΚΕ να προκαλούν την αντίδραση Μέσων, δημοσιογράφων και άλλων εκπροσώπων, που υπερασπίζονται το σημερινό σύστημα.

Πολύ περισσότερο, δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να ασχοληθεί με γνωστές περιπτώσεις “ραδιοφωνικών παραγωγών”, που στο όνομα δήθεν της σάτιρας και της “ξερολίασης” τους αναπαράγουν διαρκώς από ραδιοφώνου -και όχι μόνο- όλη τη σκουριά του αντικομμουνισμού, διαλαλούν το μένος τους και τις εμμονές τους κατά των εργαζομένων και των αγώνων τους, αγγίζοντας φυσικά τα όρια της γραφικότητας.

Ωστόσο, η χυδαιότητα και ο “χρυσαυγιτισμός” που ακούστηκαν σήμερα, ανήμερα Πρωτομαγιάς, από τον αέρα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ και τον Μ. Βουλαρίνο, το υβρεολόγιο, το ελεεινό του ύφος και οι αδιανόητοι και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί στους οποίους προέβη εναντίον του ΚΚΕ, των μελών και οπαδών του και προσωπικά του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, δεν μπορούν να γίνουν σε καμία περίπτωση ούτε κατ’ ελάχιστον ανεκτοί.

Στη σημερινή, λοιπόν, εκπομπή του ο Μ. Βουλαρίνος ούτε λίγο ούτε πολύ και χωρίς καμία υπερβολή κατόρθωσε, ανάμεσα σε άλλα:

-Να χαρακτηρίσει τις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς “λιτανείες” και τους διαδηλωτές και ιδίως τα μέλη του ΚΚΕ ως “ζόμπι”.

-Να ταυτίσει το ΚΚΕ και την κομμουνιστική ιδεολογία με την εγκληματική ναζιστική θεωρία και δράση.

-Να υποστηρίξει ότι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας “προασπίζεται τα ρωσικά συμφέροντα”, “περνάει τη γραμμή των ρωσικών υπηρεσιών” και “αγαπάει τόσο πολύ τη Ρωσία, ώστε να εξευτελίζεται δημοσίως”.

-Να υποστηρίξει ότι το χειρότερο που κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι να “χαρακτηρίζει ναζί έναν άνθρωπο που έχει σκοτωθεί”, αναφερόμενος στο μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζόφ και της ντροπιαστικής εμφάνισής του στο ελληνικό κοινοβούλιο μαζί με τον Ζελένσκι.

-Να ξεστομίσει ότι για έναν κομμουνιστή 23 νεκροί δεν είναι τίποτα (!!!), “ούτε κομμάτι από το πρωινό του δεν είναι” (συνδέοντας κάπως στο μυαλό του την πρόσφατη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με τον ΓΓ της ΚΕ και τηλεοπτική συνέντευξή του).

-Να αναπαράγει τη συκοφαντία, που εκτόξευαν οι χρυσαυγίτες και οι οπαδοί τους, ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας φοράει Rolex.

-Τέλος, να προχωρήσει σε ειρωνικά και υβριστικά σχόλια σε βάρος του Δ. Κουτσούμπα ακόμα και για χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης.

Απύθμενο και εμμονικό μίσος για τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους. Ωμός αντικομμουνισμός και “πρακτορολογία” σαν κι αυτή που αξιοποιούσε το αστικό κράτος για να στέλνει κομμουνιστές στο εκτελεστικό απόσπασμα. Μαζί με προσωπικές ύβρεις και fake news. Κι όλα αυτά σε μια μόνο εκπομπή! Δεν πάει πιο κάτω “και μπράβο του”…

Φαίνεται ότι κάτι τους ενοχλεί και τους φοβίζει πάρα πολύ όσον αφορά τη δράση και την απήχηση του ΚΚΕ, ώστε να σπαταλούν τον κατά τα άλλα πολύτιμο μηντιακό χρόνο για να του επιτεθούν. Εμείς από την άλλη δεσμευόμαστε να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα.

Πηγή: 902.gr

Σχετικά θέματα

Απόψεις