Το Σχόλιο της Ημέρας

Ηταν «ατυχές», το γεγονός;

Εζήλωσε τη «δόξα» των φασιστών της «Χρυσής Αυγής» ο υφυπουργός Παιδείας, Στύλιος, που είπε στη Λιάνα Κανέλλη, «Θέλετε έναν Κασιδιάρη…»!

Μια λέξη μόνο χρειάζεται για να χαρακτηρίσει κανείς τη στάση και τη συμπεριφορά του υβριστή υφυπουργού: Αλητεία!

Ομως θα ήταν πολύ βολικό να εξαντληθεί το όλο θέμα στο Στύλιο και τη συμπεριφορά του. Βολικό τόσο για την κυβέρνηση, όσο και γι’ αυτούς που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και βρίσκονται μέσα και έξω από την κυβέρνηση.

Ούτε το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε προηγηθεί, ούτε η όποια ένταση κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μπορούν να δικαιολογήσουν τη «χρυσαυγίτικη» έκρηξη του θλιβερού υφυπουργού. Η όλη του παρουσία αποδεικνύει τον προσχεδιασμό.

Με μια φράση, ο απαράδεκτος Στύλιος, νομιμοποίησε την προηγούμενη επίθεση του φασίστα Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Δεν υπαινίχθηκε απλώς (όπως κάποιοι όμοιοι του) ότι «τάθελες και τάπαθες», το είπε καθαρά…

Ο υβριστής υφυπουργός έδινε εξετάσεις με τη χθεσινή παρουσία του στη Βουλή. Εδινε εξετάσεις στη «Χρυσή Αυγή» και την εκλογική της πελατεία, έδινε εξετάσεις όμως και στην ηγεσία του κόμματος του, της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ήδη στη σχετική πινακοθήκη των «ηρώων» της, δίπλα στα πορτρέτα του Μπαλτάκου, του Γεωργιάδη και του Βορίδη μπορεί να προσθέσει τώρα και αυτό του άθλιου Στύλιου. Χρειάζονται και άλλοι;

(Visited 1 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend