Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο 48χρονος που προσπάθησε να απαγάγει 13χρονη στην Ραφήνα

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να απαγάγει την 13χρονη στη Ραφήνα.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να απαγάγει μία 13χρονη στην Ραφήνα, την περασμένη Παρασκευή (28/05).
 
Η προφυλάκιση κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ ο ίδιος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε αποπειράθηκε να πάρει μαζί του το κορίτσι, όπως μετέδωσε το MEGA.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας πλησίασε το ανήλικο κορίτσι με το αυτοκίνητό του, την ώρα που αυτό έκανε ποδήλατο σε κεντρικό σημείο της πόλης και προσπάθησε να την πείσει να πάει «βόλτα» μαζί του.
 
Σύμφωνα με την μαρτυρία της 131χρονης, ο άνδρας ήταν εξαιρετικά επίμονος:
«Στην αρχή μου είπε ”Γεια σου, κούκλα, τι κάνεις;” και μετά έστριψε ανάποδα, ήταν 20 λεπτά που ήμουν… εγώ εδώ πέρα και από δίπλα μου το αμάξι” ανέφερε χαρακτηριστικά το μικρό κορίτσι, μιλώντας στο MEGA.
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στις αρχές, λίγο πριν τις 23:00, ένας άνδρας με λευκό αυτοκίνητο της έκοψε τον δρόμο, καθώς εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο.
Επί 20 λεπτά και για απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου, ο άνδρας επιχειρούσε να πείσει το κορίτσι να το πάρει μαζί του όταν εκείνο άρχισε να φωνάζει βοήθεια, κάτι που ανάγκασε τον 48χρονο να στρίψει και να εξαφανιστεί.
(Επισκέψεις: 131 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend