Πολιτική

Πάτρα: Συγκλονιστική νίκη του Κώστα Πελετίδη

Μια συγκλονιστική νίκη καταγράφει ο Κώστας Πελετίδης στην Πάτρα. Ο κομμουνιστής δήμαρχος επανεκλέγεται με ποσοστό που ξεπερνά το 70%. 

Ο Κ. Πελετίδης  αγκαλιάστηκε από το λαό της Πάτρας. Όταν έφτασε στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης, στην οδό Κολοκοτρώνη, τα συνθήματα των συγκεντρωμένων δεν σταμάτησαν. Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον πατραϊκό λαό για την εμπιστοσύνη και την εκλογή ξανά στη δημοτική αρχή, τονίζοντας:  

«Ο πατραϊκός λαός σήμερα με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη, για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό, για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή. Ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν’ ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θ’ αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολουμένους, τους αγρότες, γιa όλα αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».

Το τελικό αποτέλεσμα στην Πάτρα: Πελετίδης 70,91%

Η πρώτη Κυριακή 

(Επισκέψεις: 9.308 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend