Βιντεοθήκη Πολιτική

Παραπάνω δουλειά για να πάμε στον γιατρό! – «Λαγός» ή υπερβολικά «άριστος» ο Κυρανάκης;

Ο βουλευτής της ΝΔ... ξέχασε (ή δεν ξέρει;) πως υπάρχει η αναρρωτική άδεια και περιέγραψε μια.... φιλεργατική πλευρά του νομοσχεδίου Χατζηδάκη (βίντεο):

Ο Κωνσταντίνος ο Κυρανάκης, ο βουλευτής της ΝΔ που ξέρει να δομεί βιογραφικά για αναζήτηση εργασίας, τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που – μεταξύ άλλων – καταργεί το 8ωρο και θέλει οι εργαζόμενοι να πληρώνονται με… ρεπό.

Περήφανος για το νομοσχέδιο δήλωσε:  «Το μάζεμα των ελιών  μπορεί να είναι αστείο για εσάς, ενδεχομένως να μην το θεωρείτε σοβαρό. Τι γίνεται αν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας, του ίδιου ή της οικογένειάς του (ή ένα οικογενειακό θέμα) και του δίνει επιτέλους το εργασιακό νομοσχέδιο, η ΝΔ, όχι η Αριστερά, η Νέα Δημοκρατία του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει κατ’ επιλογήν, κατ’ επιθυμίαν, περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο; …Τι γίνεται με αυτούς; Νοιαζόμαστε καθόλου για αυτούς;»

Να ενημερώσουμε τον κύριο Κυρανάκη ότι ο εργαζόμενος όταν έχει θέμα Υγείας έχει το δικαίωμα να πάρει αναρρωτική άδεια. Δεν χρειάζεται να δουλέψει παραπάνω για να πάει μια άλλη μέρα στον γιατρό! Εκτός αν ξέρει κάτι άλλο ο βουλευτής. Θα καταργήσετε και την αναρρωτική άδεια, κύριοι της κυβέρνησης ή ο Κυρανάκης είναι… υπερβολικά «άριστος» και είπε ό,τι καταλάβαινε; 

Δείτε το βίντεο:

***

(Επισκέψεις: 2.035 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend