Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Πανσπουδαστική ΚΣ: Αίσχος! Η ΔΑΠ στηρίζει τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης!

  «Αίσχος! Η ΔΑΠ στηρίζει τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης!» τονίζουν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας»στους Φοιτητικούς..

 

«Αίσχος! Η ΔΑΠ στηρίζει τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης!» τονίζουν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας»στους Φοιτητικούς Συλλόγους, με αφορμή τη στάση της κυβερνητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απέναντι στην αυριανή διαμαρτυρία στα Προπύλαια ενάντια στη σφαγή στη Γάζα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ακόμη:

«Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, οι εκλεγμένοι με την “Πανσπουδαστική ΚΣ” καλέσαμε όλους τους Φοιτητικούς Συλλόγους να οργανώσουμε μια μεγάλη ολονύκτια διαμαρτυρία ενάντια στη γενοκτονία μπροστά από την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ.

Μπροστά σε αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα, η ΔΑΠ στηρίζει τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης, καταψηφίζοντας τη διοργάνωση διαμαρτυρίας, απέχοντας αλλού από τη συζήτηση στα Διοικητικά Συμβούλια, στηρίζοντας παντού την εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή!

Τι λέει η ΔΑΠ απέναντι στις εικόνες των νεκρών μικρών παιδιών μέσα στα συντρίμμια της Γάζας;

  • Ότι θεωρεί “αυτοάμυνα” τη σφαγή αμάχων!!! Τον ανελέητο βομβαρδισμό 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων και 600.000 παιδιών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη Ράφα…

  • Ότι “για το Παλαιστινιακό στηρίζει το κράτος του Ισραήλ”!!! Ακόμα και τώρα που όλα τα προσχήματα έχουν καταρρεύσει, η κυβέρνηση της ΝΔ και η ΔΑΠ, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος, στηρίζουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ που αρνείται ακόμα και την εκεχειρία για να προχωρήσει το σχέδιό του…

  • Ότι η μαζική δολοφονία παιδιών και η ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα “δεν αφορά θέματα της σχολής”!!! Όμως μόνο τα κτήνη δεν νιώθουν τίποτα όταν δίπλα τους, μόλις 3 ώρες μακριά, στη Γάζα σκοτώνονται παιδιά. Εμείς θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι! Φαίνεται ότι η ΔΑΠ θεωρεί πιο “σχετική με τη σχολή” την εκδρομή στη Μύκονο και όχι τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού…

  • Ότι “η κυβέρνηση και οι ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στηρίζουν την ασφάλεια στην περιοχή” ξεπλένοντας τις ευθύνες τους!!! Την ώρα που η κυβέρνηση έστειλε τη φρεγάτα “ΥΔΡΑ” στην Ερυθρά Θάλασσα μέσα στη φωτιά του πολέμου, δίνοντας μισό εκατομμύριο τη μέρα! Όταν οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν με δισ. ευρώ και στρατιωτικό εξοπλισμό το κράτος-δολοφόνο όπως και κυβερνήσεις της ΕΕ.

Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο για την παράταξη της ΝΔ!

Μάλιστα η ΔΑΠ αξιοποιεί την απαράδεκτη στάση και των υπόλοιπων παρατάξεων όπως η ΠΑΣΠ και τα ΕΑΑΚ που σε πολλούς συλλόγους αποφεύγουν εδώ και μέρες να τοποθετηθούν. Όπου εμφανίστηκαν, με την τοποθέτησή τους δίνουν το καλύτερο άλλοθι στην κυβέρνηση της ΝΔ αθωώνοντας τις ευθύνες των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Όπως η ΠΑΣΠ, που ζήτησε να μην καταγγείλουν οι φοιτητές την ΕΕ και την κυβέρνηση της χώρας (!), λες και οι βόμβες πέφτουν μόνες τους από τον ουρανό, λες και δεν υπάρχουν ένοχοι που ξεκληρίζουν έναν ολόκληρο λαό και χαρακτηρίζοντας “αμυντικές συμφωνίες” (!) τις αποφάσεις που εμπλέκουν τη χώρα στον πόλεμο!

Ή από την άλλη όπως οι δυνάμεις των ΕΑΑΚ που χαρακτηρίζουν “αμέτοχες” τις ΗΠΑ και τις χώρες της ΕΕ (!), αυτούς δηλαδή που στηρίζουν με δισεκατομμύρια και όπλα το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ φτάνοντας στο σημείο να τους καλούν να αναλάβουν δράση.

Η ΔΑΠ ακόμα μια φορά βρίσκεται στην ντροπιαστική θέση να στηρίζει τους δολοφόνους ενός λαού που μετράει ήδη κοντά στους 40.000 νεκρούς!

Οι φοιτητές δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους!

Τώρα καταγράφεται στην Ιστορία του 21ου αιώνα μια σύγχρονη γενοκτονία με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ! Οι λαοί όλου του κόσμου διαδηλώνουν για να σταματήσει η γενοκτονία! Εκεί είναι η θέση του κάθε φοιτητή και φοιτήτριας που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Που “θέλει τα παιδιά όλου του κόσμου να γελάνε και όχι να κλαίνε φοβούμενα τον θάνατο”!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 20.00».

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις