Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

ΠΑΜΕ: Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται!

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια την Τρίτη 10 Δεκέμβρη, στις 9 π.μ. στο κτίριο 8, καθώς σέρνεται σε δίκη ο Βάλσαμος Συρίγος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, για τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.

«Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται», τονίζει το ΠΑΜΕ, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια την Τρίτη 10 Δεκέμβρη, στις 9 π.μ. στο κτίριο 8, καθώς σέρνεται σε δίκη ο Βάλσαμος Συρίγος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, για τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.

Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ αναφέρει:

«Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, για μια ακόμη φορά θα βρεθεί στα δικαστήρια ο συνάδελφος Βάλσαμος Συρίγος, γραμματέας της ομοσπονδίας οικοδόμων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία.

Το έγκλημα που διέπραξε είναι ότι συμμετείχε σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες έδωσε τη μάχη για να μην πέσει κανένα σπίτι εργατικής – λαϊκής οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη.

Να μην τολμήσουν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να περάσει μια τέτοια βρώμικη μεθόδευση.

Όλοι στα Δικαστήρια την Τρίτη 10 Δεκέμβρη στις 9 π.μ. στο κτίριο 8. 

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει  με τη μαζική συμμετοχή και την αλληλεγγύη.

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται. Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού».

Σχετικά θέματα

Απόψεις