Διεθνή

ΠΑΜΕ: Αλληλεγγύη στον λαό της Κούβας ενάντια σε ΗΠΑ – ΕΕ

Τις προβοκατόρικες, υπονομευτικές προσπάθειες των ιμπεριαλιστικών κέντρων ενάντια στο λαό της Κούβας καταγγέλλει το ΠΑΜΕ το οποίο στέκεται στο πλευρό του κουβανικού λαού στον αγώνα ενάντια στο φονικό εμπάργκο, για την οικοδόμηση της κοινωνίας χωρίς καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Το ΠΑΜΕ επισημαίνει:

«Ενώ το φονικό εμπάργκο και οι απροκάλυπτες επεμβάσεις των ΗΠΑ ενάντια στον λαό της Κούβας συνεχίζονται και κλιμακώνονται, η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (DROI) του Ευρωκοινοβουλίου δίνει βήμα σε μηχανισμούς και οργανώσεις που δρουν για την υπονόμευση των κατακτήσεων και των επιτυχιών της Κουβανικής Επανάστασης πίσω από τη μάσκα του “αγωνιστή” για δημοκρατία και ελευθερία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση που τσακίζει τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων, απαγορεύει τη δράση των Συνδικάτων, συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, εγκλωβίζει πρόσφυγες, ενώ δίνει άλλοθι και συνεργάζεται με φασιστικές – ακροδεξιές οργανώσεις, στηρίζει και επεκτείνει τη βρώμικη προπαγάνδα των ΗΠΑ ενάντια στο νησί του Τσε και του Φιντέλ.

Καταδικάζουμε τις προσπάθειες και τα ψέματα των ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του λαού της Κούβας στον αγώνα ενάντια στο φονικό εμπάργκο, για την οικοδόμηση της κοινωνίας χωρίς καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Η Κούβα δεν είναι μόνη! Μέχρι τη Νίκη!».

(Επισκέψεις: 323 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend