Κοινωνία

ΠΑΜΑΚ: Με λοταρία η παρακολούθηση μαθημάτων στα αμφιθέατρα!

Με …κλήρωση επιλέγονται οι φοιτητές που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα μαθήματά τους στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι αίθουσες και τα αμφιθέατρα δεν επαρκούν όχι απλά για να τηρηθούν στοιχειώδη μέτρα προστασίας της υγείας, αλλά για να κάθονται όλοι οι φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Συγκεκριμένα, 31 δευτεροετείς φοιτητές (που δεν τους «έκατσε») του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο ΠΑΜΑΚ, πληροφορήθηκαν σήμερα με mail πως επειδή η αίθουσα του μαθήματος «Τεχνητή Νοημοσύνη» έχει 100 θέσεις και οι «αιτήσεις παρακολούθησης» ήταν 131, έγινε κλήρωση για το πολυπόθητο «δικαίωμα» παρακολούθησης! Οι 31 φοιτητές θα παρακολουθήσουν το μάθημά τους το Σαββατοκύριακο, μέσω ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, όπως ενημερώνει το ίδιο μήνυμα.

Με αφίσα που προσομοιάζει τη διαδικασία αυτή με τις κληρώσεις του «Τζόκερ» σχολίασαν το περιστατικό, που ήρθε να προστεθεί στις εικόνες ατελείωτων ουρών και συνωστισμού σε αμφιθέατρα και διαδρόμους του ΠΑΜΑΚ από τις αρχές της εβδομάδας, οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική ΚΣ στο ΠΑΜΑΚ, απαιτώντας από την κυβέρνηση την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, όπως την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού, την αξιοποίηση υποδομών της ΔΕΘ για τη διενέργεια μαθημάτων, όπως και δωρεάν rapid test για όλους τους φοιτητές. Από 902.gr

(Επισκέψεις: 337 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend