Πολιτική

Ένας Νεοδημοκράτης του ΠΑΣΟΚ που αγαπάει τον στρατό

Ο στρατός στους δρόμους, είναι μια «θεσπέσια» ονειρική εικόνα που κρύβεται στο μυαλό του κάθε φασίστα αλλά και του… Πάγκαλου.

Αυτές τις εικόνες λοιπόν με τις ερπύστριες των αρμάτων να κροταλίζουν στην άσφαλτο, τους άνδρες με τα M16 να κυκλοφορούν στους δρόμους, τα ελικόπτερα και στρατιωτικά τζιπ να επιβάλλουν την τάξη, έχει στο μυαλό του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ως λύση για την Ειδομένη.

Ο Πάγκαλος δήλωσε στο Βήμα FM : «Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει και με τη βία να τους πάει στα στρατόπεδα; Εκεί που υπάρχουν οι συνθήκες για να ζήσουν τα παιδάκια αυτά, ομαλά, έχει ρουχαλάκια, έχει ντους, έχει ζεστό φαΐ και κρεβάτι… Να εκκενωθεί η Ειδομένη δια της βίας, να πάει ο Στρατός και να εκκενώσει την Ειδομένη»

Είναι γνωστή η σχέση του Πάγκαλου και η αγάπη του για τον στρατό και τα στρατόπεδα.

Θυμηθήκαμε για παράδειγμα τον Πάγκαλο που ως υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη, είχε επιδιώξει τον Φεβρουάριο του 1999 να εγκλείσει Κούρδους πρόσφυγες στο στρατόπεδο της εγκαταλελειμμένης ΝΑΤΟικής βάσης στο όρος Πατέρα, στη Μάνδρα Αττικής.

Σε ένα στρατόπεδο δηλαδή χωρίς νερό, τροφή και θέρμανση και μάλιστα στα 800 μέτρα ύψος!

Είναι γνωστό επίσης πως ο Πάγκαλος το 2008 με αφορμή την μαζικές διαδηλώσεις που οδήγησαν στην δολοφονία Γρηγορόπουλου, καλούσε επανειλημμένα με παρεμβάσεις του την κυβέρνηση Καραμανλή, να βγάλει τον στρατό στον δρόμο!

Στο μυαλό των γνήσιων φασιστών βέβαια υπάρχουν πολλά άλλα… μιας και δεν ονειρεύονται μόνο στρατούς στους δρόμους.

Για τον Πάγκαλο δεν έχουμε μάθει αν για παράδειγμα προτείνει να κατασκευαστούν, κρεματόρια, χώροι βασανιστηρίων, να επιβληθούν στρατιωτικοί νόμοι, να φτιαχτούν στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων, η να βουλιάζουμε τους πρόσφυγες στην θάλασσα, γιατί δεν έχουμε ακόμα τέτοιου είδους δηλώσεις του.

Προς το παρόν του Πάγκαλου του αρέσει μόνο να βλέπει τον στρατό στους δρόμους.

Λογικό άλλωστε, μιας και ο ίδιος δεν δηλώνει φασίστας, αλλά ένας απλός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Για τα υπόλοιπα αναμένουμε…

(Επισκέψεις: 25 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend