Πολιτική

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλαιγε (σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη) για να πάρει υπουργείο

Τι έλεγε ο περήφανος πολιτικός «πατέρας» του Αδ. Γεωργιάδη πριν λίγα χρόνια (βίντεο) - «Ωραίοι» τύποι όλοι αυτοί, ακροδεξιοί και (κυρίως) αξιοπρεπείς...

«Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τους Άδ. Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη.

Η δήλωση πήρε μεγάλη δημοσιότητα και ο Καρατζαφέρης εμφάνισε τον εαυτό του ως συνδημιουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η αλήθεια είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει πολιτική αδυναμία στα ακροδεξιά πολιτικά πρόσωπα που έχουν κάνει τη «θητεία» τους στο κόμμα του Καρατζαφέρη. 

Πάντως, για να καταλάβουμε λίγο για ποιους μιλάμε και να τους κρίνουμε και από παλιότερα λεγόμενα τους, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Καρατζαφέρης, ο περήφανος πολιτικός «πατέρας» το μακρινό 2012.

Ο Καρατζαφέρης υποστήριζε τότε πως ενώ ο ίδιος είχε αποφασίσει να βάλει στην κυβέρνηση Παπαδήμου εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα τον έκαμψε «το έντονο κλάμα του Αδ. Γεωργιάδη»Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι έκλαιγε «ουσιαστικά, όχι μεταφορικά».  «Δεν μπορεί να γίνει ο Βορίδης (σ.σ υπουργός),  δεν αντέχω, δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι» του έλεγε ο Άδ. Γεωργιάδης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον Καρατζαφέρη. Έτσι, ο Καρατζαφέρης πήρε, λέει, τον Παπαδήμο, και του είπε πως έχει ένα «θέμα τεράστιο» και κάπως έτσι τα πράγματα… λύθηκαν.

Συμπέρασμα, μετά από όλα τα παραπάνω: «Ωραίοι» τύποι όλοι αυτοί, ακροδεξιοί και αξιοπρεπείς…

(Επισκέψεις: 2.815 φορές, όπου 3 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend