Κοινωνία

Ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα μελών ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά Πταισματοδίκης

«Μετά τον Εισαγγελέα Δημήτρη Γκύζη και την ΓΑΔΑ ακόμη μία «απειλή» επικρέμαται πάνω από τα κεφάλια των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και των συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας στον Πειραιά.

Όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr,  με έγγραφό της η Πταισματοδίκης Πειραιά Σοφία Ασημακοπούλου, ζητά από την ΠΟΕ-ΟΤΑ 

«να μας αποστείλετε καταστατικό Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ) και να μας γνωρίσετε εάν υφίσταται καταστατικό πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής Οργάνωσης του Πειραιά. Σε θετική περίπτωση να μας γνωρίσετε τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και τη διεύθυνση κατοικιας, εργασίας και τηλέφωνο επικοινωνίας των εκπροσώπων της τελευταίας».

Δείτε έγγραφο στο ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr εδώ.

Όπως υπενθυμίζεται στο ρεπορτάζ «την Τετάρτη 26 Ιουνίου εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρη Γκύζης, μετά από παραγγελία του προϊσταμένου Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου, είχε ξεκινήσει έρευνα για τα σκουπίδια στην Αθήνα με το επίκεντρο το ενδεχόμενο διάπραξης ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος».

Το συνδικαλιστικό της ασφάλεια είναι εδώ – Ζητάνε ονόματα και διευθύνσεις 

Σε συνέχεια της συγκεκριμένης έρευνας η ΓΑΔΑ είχε ζητήσει, ονόματα και πλήρη στοιχεία των μελών εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Το σχετικό έγγραφο είχε αποκαλύψει ο «Ημεροδρόμος», σε ρεπορτάζ με τίτλο  Το «συνδικαλιστικό της ασφάλειας» είναι εδώ! – Ζητάνε ονόματα και πλήρη στοιχεία!

Υπενθυμίζουμε τι αναφερόταν στο έγγραφο της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος και ακόμα πιο συγκεκριμένα από το τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας προς την ΠΟΕ – ΟΤΑ: 
 
«Προκειμένου εκτελέσουμε την ανωτέρω σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε αντίγραφο της απόφασης περί κήρυξης και συνέχισης της απόφασης της υπό κρίσης απεργίας, καθώς και τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των μελών που ψήφισαν σχετικώς. 

Λόγω του κατεπείγοντος της προκαταρκτικής παρακαλούμε για την απάντηση σας μέχρι την 28/6/2017». 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend