Πολιτική

Ο ναζί Λαγός υποστήριξε ότι σταμάτησε την «πραγματική απεργία πείνας» που έλεγε πως έκανε

Ο ναζί Λαγός δήλωσε πως σταμάτησε την «πραγματική απεργία πείνας», όπως χρειάστηκε να αναφέρει σε ηχητικό μήνυμα του που δημοσιεύεται στη ναζιστοσελίδα που διατηρεί η ναζιστο-ομάδα που έφτιαξε αποχωρώντας από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Να υπενθυμίσουμε ότι Λαγός είχε παραμείνει ευρωβουλευτής, κρατώντας την έδρα των ναζί, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να μπει στη φυλακή πολύ αργότερα από τα υπόλοιπα ναζίδια που καταδικάστηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ναζί ισχυρίζεται ότι πήρε διαβεβαιώσεις από την εισαγγελία των φυλακών Δομοκού ότι θα του επιτραπεί να εκφωνήσει ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο την επόμενη φορά. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Λαγός θα «χρειαστεί» περίπου 20 άτομα για τη μεταγωγή του από και προς το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι οι οπλισμένοι αστυνομικοί θα πρέπει να λάβουν ειδική άδεια από τον πρόεδρο της Ευρωβουλής, για να εισέλθουν στο κτίριο, το οποίο λειτουργεί υπό καθεστώς πρεσβείας και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οπλισμένους.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο ναζί Λαγός υποστήριξε ότι σταμάτησε την «πραγματική απεργία πείνας» που έλεγε πως έκανε. Τα υπόλοιπα αν θα γίνουν θα το δούμε στην πράξη.

(Επισκέψεις: 1.119 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend