Αντιφασιστική συγκέντρωση l πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, με αφορμή την συμπλήρωση σήμερα 12 χρόνων από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
Παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε με τηνμητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία νωρίτερα καταχειροκροτούμενη και σε κλίμα συγκίνησης, κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο.
Παραβρίσκονται ακόμα τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστας Παρασκευάς και Θοδωρής Χιώνης, τα μέλη της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος, Διαμάντω Μανωλάκου και Νίκος Αμπατιέλος, η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ και ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.