Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Νέα εμφάνιση της προβοκατόρικης αφίσας σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καταγγέλλει η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ

Τη νέα εμφάνιση της προβοκατόρικης αφίσας με το σφυροδρέπανο που λέει «Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για όλους – Όχι στον φασισμό των..

Τη νέα εμφάνιση της προβοκατόρικης αφίσας με το σφυροδρέπανο που λέει «Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για όλους – Όχι στον φασισμό των αντιεμβολιαστών» και με υπογραφή «Κόκκινο Μονοπάτι» καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ. 

Υπενθυμίζεται πως υπήρξε και προηγούμενη καταγγελία από την Τομεακή Επιτροπή, στην πρώτη εμφάνιση της συγκεκριμένης αφίσας πριν μερικές εβδομάδες και τώρα τονίζει πως «οι γνωστοί αφισοκολλητές διάλεξαν ξανά την …κατάλληλη στιγμή να επαναφέρουν τη βολική ατάκα».

Όπως υπογραμμίζει, διάλεξαν να ξαναεμφανιστούν την περίοδο: «Που η κυβέρνηση μπροστά σε ένα ακόμα κύμα έξαρσης των κρουσμάτων τηρεί κατά γράμμα τα πρωτόκολλα των επιχειρηματικών ομίλων και την πολιτική κόστους – οφέλους στην Παιδεία και στην Υγεία, αφήνοντας τα σχολεία, τους χώρους δουλειάς, τα λαϊκά σπίτια στο έλεος του κορονοϊού.

Που ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κυβερνητικές παλινωδίες προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι έστρωσε το έδαφος για τη σημερινή τραγική κατάσταση και ότι στρατηγικά δεν διαφοροποιείται σε τίποτα από τη ΝΔ.

Που το δίπολο “εμβόλιο – αντιεμβόλιο” τους βολεύει εξίσου, για να καλύψουν τις εγκληματικές συνέπειες της κοινής πολιτικής τους για την εμπορευματοποίηση του συστήματος Υγείας, την αντιμετώπιση της υγείας του λαού ως κόστος, την ενίσχυση των μεγαλοκλινικαρχών ώστε να βγάλουν κι άλλα κέρδη πάνω στον πόνο και την αγωνία των λαϊκών οικογενειών.

Που το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις ώστε να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις για:

  • Άμεση στελέχωση, με όλο το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, του Νοσοκομείου Βόλου και των Κέντρων Υγείας της Μαγνησίας.
  • Επίταξη του συνόλου των ιδιωτικών δομών της Μαγνησίας, χωρίς αποζημίωση και ένταξή τους στον κρατικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για ράπιντ τεστ σε σχολεία και χώρους δουλειάς. Να γίνονται δωρεάν PCR τεστ στις δημόσιες μονάδες.
  • Αραίωση τμημάτων στα σχολεία. Να προσληφθεί τώρα το αναγκαίο προσωπικό. Δωρεάν χορήγηση των αναγκαίων μασκών με ευθύνη του κράτους.
  • Επιστημονικά τεκμηριωμένη καμπάνια εμβολιασμού. Κέντρα ενημέρωσης, εμβολιασμού, εξατομικευμένης παρακολούθησης συνδεδεμένα με τα σχολεία και τους τόπους δουλειάς. Να μην αξιοποιηθεί το εμβόλιο ως μέσω πίεσης, διαχωρισμού, εκβιασμού των εργαζομένων και του λαού μας. Καμία απόλυση εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού.

Οι θέσεις του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρες και προφανώς δημιουργούν προβλήματα σε όσους έχουν σχέδιο ώστε να εγκλωβίζονται η λαϊκή αγανάκτηση και οι αγώνες στα καλούπια της τωρινής ή της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης.

Αυτό είναι που ενοχλεί τους προβοκάτορες και εμφανίστηκαν πάλι. Η δράση τους απαιτεί επαγρύπνηση από τις λαϊκές δυνάμεις της περιοχής μας. Να τους απομονώσουν και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την πάλη σε κάθε χώρο εκπαίδευσης, δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και χωριό, ώστε η δυσαρέσκεια και η οργή να γίνει δύναμη αγώνα, στοχεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο και βάζοντας στο επίκεντρο την κάλυψη των λαϊκών αναγκών».

Από 902.gr

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις