Κοινωνία

Ναυτεργατικά Σωματεία: Συλλαλητήριο την Τετάρτη στο Πασαλιμάνι — Όχι στη νέα συμφωνία Κυβέρνησης με COSCO

Τα Ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ  αντιδρούν στην παραχώρηση του επιπλέον 16% των μετοχών του ΟΛΠ ΑΕ στην COSCO, στην οποία προχωρά η κυβέρνηση, και καλούν σε Συλλαλητήριο μεθαύριο Τετάρτη  29 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ, στη πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι):

ΠΕΜΕΝ     ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ     ΠΕΕΜΑΓΕΝ    ΠΕΠΡΝ     ΠΕΣ/ΝΑΤ

Τα  Δ.Σ. των σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, καλούν τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ, στη πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι), ενάντια στη νέα συμφωνία κυβέρνησης ΝΔ με την COSCO, παραχωρώντας της επιπλέον 16% των μετοχών της ΟΛΠ Α.Ε.

Η συμφωνία εντάσσεται στις κατευθύνσεις της αντιλαϊκής πολιτικής των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, που οικοδομείται στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων.

Δεν διστάζουν μπροστά στα κέρδη τους να θυσιάζουν ακόμα και τις συνθήκες διαβίωσης της εργατικής – λαϊκής οικογένειας, όπως γίνεται με τους κατοίκους στο Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, στην περιοχή του Πειραιά, που είναι καθημερινά αντιμέτωποι με τη διαρκή υποβάθμιση του περιβάλλοντος, των ελεύθερων χώρων από τις επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων. 

Να γίνει υπόθεση του κάθε εργαζόμενου, της λαϊκής οικογένειας, ο αγώνας για να μείνουν τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης στα χαρτιά,  να βάλουμε μπροστά τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες, για δουλειά, ζωή με δικαιώματα. 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 μ.μ.

ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ (ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ)

 ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

27 Σεπτέμβρη 2021

(Επισκέψεις: 82 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend