Απόβαση με τα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας πραγματοποιούν αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας κλιμακώνοντας τον αγώνα τους απέναντι στην πολιτική που τους ξεκληρίζει.
Με στόχο να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση επισκέπτονται διαδοχικά τα γραφεία των τριών κυβερνητικών βουλευτών του νομού. Μαζί τους έχουν ψηφίσματα με τα αιτήματά τους τα οποία η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει. πρόκειται για αιτήματα επιβίωσης που έχουν συζητήσει συλλογικά στις Ομοσπονδίες, στους Αγροτικούς Συλλόγους, στα μπλόκα τους, στην Πανελλαδική Επιτροπή.
Πρώτος σταθμός ήταν το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Καπετάνου όπου οι αγρότες πέταξαν από έξω συμβολικά μπάλες με άχυρα.
«Οι αγρότες δεν τρώμε σανό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Ιωαννίδης, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Νίκαιας.
«Δεν πάμε σε κανέναν διάλογο για να ακούσουμε τις ίδιες υποσχέσεις! Θέλουμε λύσεις εδώ και τώρα. Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον αγώνα μας στα μπλόκα», πρόσθεσε.
Ο λαός της πόλης είναι στο πλευρό τους, κοντοστέκεται και τους χειροκροτά. «Καλά κάνετε» ακούγεται από πολλούς περαστικούς.
Η κινητοποίηση συνεχίζεται. Από 902.gr