«Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή,
θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών»

Μια δήλωση του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 1 Ιουλίου 2015

Με δήλωσή του, την οποία απέστειλε στο lifo.gr, ο γνωστός συγγραφές Διονύσης Χαριτόπουλος, τοποθετείται σχετικά με την στάση των ΜΜΕ μπροστά στο επικείμενο δημοψήφισμα.

«Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή, θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών.   Η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού που επιχειρούν, είναι τερατώδης, πρόστυχη και διχαστική.  Δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές σας και τον τρόμο που σπέρνετε για να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να ζήσουμε με ευρώ ή δραχμή. Θα το μάθετε στις 5 Ιουλίου το βράδυ. Τότε θα σας δώσουμε την εντολή. Ως τότε βουλώστε το όλοι. Σας ξέρουμε, δεν σας εκτιμάμε, δεν σας πιστεύουμε. Δεν θα μας βάλετε εσείς να σκοτωθούμε μεταξύ μας.»   

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

3 Σχόλια - "«Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή,
θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών»"

 1. Ο/Η Ελισάβετ Καπαγερίδου λέει:

  Διονύση Χαριτόπουλε είσαι ένας από τους ελάχιστους πνευματικούς ανθρώπους που μιλούν δημόσια τούτη την δύσκολη για τον Ελληνικό λαό στιγμή. Η σιωπή τους μας ξεκουφαίνει! Εσύ μίλησες γενναία αλλά και συνετά ταυτόχρονα. Όπως όλοι που «έσχον Ιστορίης μάθησιν».

 2. Ο/Η ανδρεας ιωαννου λέει:

  Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα αρκετοί άνθρωποι στην Ελλάδα, όπως ο Διονύσης Χαριτάπουλος, που γράφουν δυό λόγια – απλές αλήθειες, κατανοητά. Σ’ ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου.-

 3. Ο/Η Avantgarde λέει:

  Καμία ακύρωση του δημοψηφίσματος. ΟΧΙ μέχρι το τέλος! Προλεταριακή άμυνα στο αστικό σαμποτάζ
  Κ.Μαραγκός | Avantgarde
  Η αστική αντίδραση στα όπλα
  Κάθε ώρα που περνάει η αστική αντίδραση κλιμακώνει την αντεπίθεση της. Επιφανή στελέχη της μνημονιακής δεξιάς και κεντροαριστεράς χτυπιούνται σαν τα χταπόδια στα κρατικοδίαιτα κιτρινοκάναλα των εφοπλιστών και λοιπών μεγαλοκαπιταλιστών που λυμαίνονται τη χώρα εδώ και δεκαετίες, γιατί δεν πληρώθηκε το 1,7 δις στο ΔΝΤ. Η ταύτισή τους με τους δανειστές τοκογλύφους αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Δήθεν παραγωγικοί φορείς, εργοδοτικές οργανώσεις, επαγγελματικά επιμελητήρια, δήμαρχοι και περιφερειάρχες, αγροτικές ομοσπονδίες, απολειφάδια της ΓΣΕΕ, μέχρι πρότινος διανοούμενοι υποστηριχτές μιας κεϋνσιανής διαχείρισης τύπου Βεργόπουλου ως και τραγουδιστές του στυλ Ρουβά, ωρύονται, υπέρ ενός ύστατου συμβιβασμού, αλλιώς καλούν την Κυριακή στην υπερψήφιση του ελεεινού ΝΑΙ στην αιώνια λιτότητα και τη συντριβή των υποτελών τάξεων… http://wp.me/pryYN-1Yd

Άποστολή άρθρου μέσο Email