Πολιτική

Μια στρέιτ ναζιστούλα

Είναι πραγματικά θείο δώρο μέσα σε μόλις πέντε λεπτά να σου προσφέρουν οι ίδιοι οι ναζί τόσο πλούσιο υλικό που αποκαλύπτει… την ευφυΐα, την καλλιέπεια, την ευφράδεια και το αρχαιοελληνικό τους κάλλος! Αφορμή υπήρξε το βίντεο  (εδώ) της παρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη με τίτλο «Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας» .

Τα ναζιστικά αντανακλαστικά λειτούργησαν άμεσα. Η Χρυσή Αυγή έφτιαξε το δικό της βίντεο, με τίτλο «Είμαι στρέιτ, είμαι Ελληνίδα και δεν γουστάρω την υποκρισία σας». Το ρόλο της «στρέιτ Ελληνίδας» – απολύτως σωστή επιλογή – ανέλαβε να υποδυθεί η θυγατέρα του αρχιναζιστή Νίκου Μιχαλολιάκου, η φράου Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Τόση βλακεία, τόση ανοησία, τόση αμορφωσιά, τόση ανεπάρκεια σύνταξης μιας σωστής πρότασης, γαρνιρισμένα με το μελόδραμα της ναζιστικής απανθρωπιάς, ούτε σε …Άρλεκιν με πρωταγωνίστρια τη Φρειδερίκη!

Εν ολίγοις το βίντεο του ναζιστικού δράματος, με τα ρατσιστικά και ομοφοβικά μηνύματα, δεν περιγράφεται. 

Ο «Ημεροδρόμος» με μεγάλη ευχαρίστηση το αναρτά για να έχουν οι αναγνώστες του ιδία αντίληψη. Με μια υποσημείωση: Η «καρυάτιδα», που δηλώνει «Ελληνίδα», που δηλώνει «στρέιτ», πολύ σωστά δεν αναφέρει τη βασική της ιδιότητα. Οτι, δηλαδή, είναι μια ναζιστούλα. Έτσι κι αλλιώς προκύπτει αβίαστα. Το κοριτσάκι είναι μια – στρέιτ Ελληνίδα – ναζί. 

(Επισκέψεις: 31 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend