Βιντεοθήκη Κοινωνία

ΜΑΤατζής σπάει μαγαζί στα Εξάρχεια και τραυματίζει νεαρή (βίντεο)

Αποκαλυπτικό βίντεο αστυνομικής αυθαιρεσίας βγήκε στη δημοσιότητα και αποτυπώνει τη στιγμή που ένας αστυνομικός σπάει τη τζαμαρία καταστήματος στη γωνία Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έκανε προκλητικά λόγο για τρεις τραυματίες αστυνομικούς και επίθεση από τους διαδηλωτές με πυροσβεστήρες, πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται από τα ντοκουμέντα που έχουν καταγραφεί.

Αμέσως μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο iEidiseis πως η ένταση προκλήθηκε μετά τη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε πως οι ζημιές στο κατάστημα προκλήθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς που εισέβαλαν για να …εντοπίσουν διαδηλωτές.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο ΜΑΤατζης φαίνεται να σπάει την τζαμαρία του καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί νεαρή κοπέλα που βρισκόταν εντός του. Στη συνέχεια ο ίδιος πετάει και μέσα στο μαγαζί και μια μαυροκόκκινη σημαία για να εξασφαλίσει και ενοχοποιητικά «στοιχεία» εναντίον των διαδηλωτών.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδήλωση έγινε εναντίον της αναγκαστικής λήψη DNA.

Δείτε το βίντεο:

(Επισκέψεις: 3.718 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend