Πολιτική

Χωρίς ντροπή: «Μάνα, πατέρα, δεν είχανε;»

Απαράδεκτα μαθήματα... διαπαιδαγώγησης από τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου (βίντεο) - Αλήθεια, ντρέπεται καθόλου;

Ακούς τα μαθήματα… διαπαιδαγώγησης που έκανε στον ΣΚΑΪ η κυρία Ιωάννα Μάνδρου και αναρωτιέσαι:

Κατάλαβε τι ξεστόμισε;

«Τα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχανε;» αναρωτήθηκε, με αφορμή θύματα που καταγγέλλουν πως όταν ήταν ανήλικα δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη.

Και δεν έμεινε εκεί η κυρία Μάνδρου. Σχολιάζοντας την επισήμανση των δημοσιογράφων της εκπομπής (πως τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα), συνέχισε να «κουνά το δάχτυλο» στους γονείς:

«Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν ήταν καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες. Κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους. Γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδιού το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού»

Τι λέει με λίγα λόγια; Φταίνε και οι γονείς.

Μάλλον, σύμφωνα με το σκεπτικό της τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες θα πρέπει να «κλειδώνονται» στις ελεύθερες ώρες τους (όσες έχουν, μεταξύ σχολείου, φροντιστηρίων και άλλων δραστηριοτήτων)!

Τι να πει άλλο κανείς για αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις;

Υπάρχει μια ερώτηση: Ντρέπεται καθόλου;

 

(Επισκέψεις: 5.308 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend