Πολιτική

Κυβέρνηση «Κατεβασμένα Σωβρακάκια»

Αν αυτή η κυβέρνηση ήταν Ινδιάνος θα τον έλεγαν «Κατεβασμένα Σωβρακάκια». Τι έκαναν πάλι οι αθεόφοβοι; Σπεύδω να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ, πως τάχα μου δεν σέβομαι τους Ινδιάνους.

Αν αληθεύουν όσα αναφέρουν σε ερώτηση τους 20 ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές προς τον υπουργό Οικονομικών, Χαρδούβελη, (αν ήταν Ινδιάνος θα τον έλεγαν «Άντε και ……., Γκίκα») «η κυβέρνηση χαρίζει φόρους ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ σε ξένες δικηγορικές εταιρίες».

Η «φωτογραφική», όπως αναφέρουν, διάταξη ψηφίστηκε σε πολυνομοσχέδιο στις 7 Απριλίου 2014 προκειμένου να εξυπηρετηθούν αλλοδαπές δικηγορικές εταιρείες, οι οποίες φορολογούνταν όπως όλες οι αλλοδαπές εταιρείες, δηλαδή σαν Α.Ε.

Όμως μετά το πολυνομοσχέδιο (που πιθανότατα συνέταξαν κάποιες από αυτές στα αγγλικά και τα έστειλαν στη Βουλή για μετάφραση και ψήφιση), ορίστηκε ότι θα φορολογούνται σαν τις ελληνικές δικηγορικές εταιρείες δηλαδή με πιο ευνοϊκούς όρους και μάλιστα θα έχει αναδρομική ισχύ σε βάθος 20ετίας.

Έτσι «δίνεται η ευκαιρία στα ξένα δικηγορικά γραφεία να ζητήσουν πίσω τα επιπλέον χρήματα που έχουν πληρώσει σε φόρους με βάση το προηγούμενο φορολογικό καθεστώς». 

Είναι προφανές πως οι ξένοι …νομοθέτες, που λεηλατούν τη χώρα στην οποία ανθεί η Siemens, είδαν φως, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και …μπήκαν. Αφού διαπίστωσαν πως μπορούν να μην πληρώνουν ΦΠΑ στο Αεροδρόμιο, πως μπορούν να κατακλέβουν τους φόρους από την εισαγωγή γερμανικών αυτοκινήτων ή με ενδοομιλικές συναλλαγές, σκέφτηκαν: «Δεν ζητάμε πίσω αναδρομικά τους φόρους που πληρώσαμε τόσα χρόνια;»

Και αντιστάσεως μη ούσης από τον φύλαρχο μας Αντώνη Σαμαρά, (που αν ήταν Ινδιάνος θα ονομαζόταν «Σκυμμένος Ασβός»), θα τσεπώσουν 20 ζεστά εκατομμυριάκια από το πρωτογενές …πλεόνασμα μας.

Λεφτά που θα έφταναν για 200.000 test Pap, από αυτά, ντε, που πήγε να κόψει ο Μάκης, (που αν ήταν Ινδιάνος θα τον έλεγαν «Ακονισμένο Τσεκούρι»).

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend