Αθλητισμός

Κι όλα τα ίδια μένουν…

Όλοι θυμόμαστε την αποφασιστικότητα του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όταν στις 4 Μαρτίου, μετά τα επεισόδια στο αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, ανακοίνωνε: «…αποφασίστηκε η οριστική διακοπή κάθε διαδικασίας και αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, όπως προβλέπεται στον νόμο και αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες».

Μάλιστα, επειδή ο κ. Κοντονής γνώριζε ότι κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά, θεώρησε σκόπιμο να προειδοποιήσει: «Όσοι, δε, δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη όσα με συνέπεια και μεθοδικότητα πράττει (σ.σ η κυβέρνηση), να γνωρίζουν ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει άμεσα σε περαιτέρω αποφάσεις»…

Προχθές, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι οι αγώνες κυπέλλου θα συνεχιστούν και το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι άλλαξε μέσα στις 10 μέρες, που μεσολάβησαν;

Εδώ, αξίζει να θυμίσουμε το σκεπτικό της απόφασης για τη διακοπή, που έλεγε: «Υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, και κυρίως της έντονης καχυποψίας και αμφισβήτησης που οδηγούν στην αναξιοπιστία, σε βαρβαρότητες στους αγωνιστικούς χώρους και τη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και της έννομης τάξης,…».

Τι άλλαξε λοιπόν από τα παραπάνω; H απάντηση είναι μονολεκτική: ΤΙΠΟΤΑ!

Όλοι και όλα βρίσκονται στη θέση τους, εκεί που βρίσκονταν και στις 3 Μαρτίου.

  • Η κυβέρνηση μετά τους λεονταρισμούς των πρώτων ημερών υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση.

  • Τα μεγάλα αφεντικά των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών, οι κατ εξοχήν υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια, ανέλαβαν το έργο της… αναμόρφωσης του ποδοσφαίρου!

  • Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το άνδρον της ακολασίας, κρύφτηκε για άλλη μια φορά στην αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (UEFA), διαμαρτυρόμενη για την παραβίαση της «αυτονομίας» των ποδοσφαιρικών αρχών!

Και έτσι, ζήσανε αυτοί καλά και μεις…

(Επισκέψεις: 19 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend