Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Σάββας Κωφίδης: Ενώνω τη φωνή μου με την ΚΝΕ- Ο αθλητισμός πρέπει να δίνει ζωή όχι να την αφαιρεί!»

Mε αφορμή τον άδικο χαμό του 16χρόνου αθλητή Γκιάνα Ασλάν σε γήπεδο της Θάσου.

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Συνεχίζεται η στήριξη που εκφράζουν άνθρωποι του αθλητισμού, εν ενεργεία και παλαίμαχοι αθλητές και προπονητές, στην κινητοποίηση που πραγματοποιεί η ΚΝΕ σήμερα Πέμπτη 1 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα, διεκδικώντας ασφαλείς αθλητικές υποδομές, με αφορμή τον άδικο χαμό του 16χρόνου αθλητή Γκιάνα Ασλάν σε γήπεδο της Θάσου.

Ο Σάββας Κωφίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, δήλωσε:

«Δεν είναι πρώτη φορά που η ΚΝΕ φωνάζει για ζητήματα ασφαλείας υποδομών. Υποδομές που αφορούν την ζωή της νεολαίας. Ούτε έρχεται εκ των υστέρων, μετά από ένα τραγικό γεγονός σαν αυτό στη Θάσο, αυτή η φωνή.

Γι’ αυτό ενοχλεί τους εκάστοτε υπεύθυνους κυβερνώντες, αυτούς που δεν ιδρώνει τ’ αυτί τους. Και η φωνή ζητάει κάτι πολύ απλό: Ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας. Αυτό όμως κοστίζει. Και ό,τι κοστίζει και δεν παράγει κέρδος δεν προκρίνεται από τους κουμανταδόρους της ζωής μας. Αυτός είναι ο λόγος που μια αθλητική υποδομή μετατρέπεται σε επικίνδυνη. Μαζί με την αδιαφορία και την ανικανότητα πολλές φορές.

Ενώνω την φωνή μου με την ΚΝΕ, που προσπαθεί να κινητοποιήσει κι άλλες φωνές που χρειάζονται, για να ακουστεί δυνατά το σύνθημα: Ο αθλητισμός πρέπει να δίνει κ όχι να αφαιρεί ζωή!».

Πηγή: 902.gr

Σχετικά θέματα

Post
Filter