Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Πλεύρης (συνήγορος χρυσαυγίτη Λαγού): «Εγώ είμαι και ναζί και φασίστας»

Ποιος είναι τον ξέρουμε. Ότι είναι φασίστας και ναζί επίσης το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε όλοι για τον «μικρό Φυρερίσκο»..

Ποιος είναι τον ξέρουμε. Ότι είναι φασίστας και ναζί επίσης το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε όλοι για τον «μικρό Φυρερίσκο» τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, σήμερα θέλησε ο ίδιος να το μάθει όλη η χώρα (όχι, βέβαια, ότι δεν τον γνωρίζει)….

Σήμερα λοιπόν μέσα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, στη δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δικηγόρος του Λαγού προσπάθησε με ένα εμετικό κρεσέντο  να «ξεπλύνει» τον ναζισμό και ποιο τρόπο επέλεξε; Να δηλώσει και ο ίδιος ναζιστόμουτρο….

Κατά την αγόρευση του, λοιπόν, αναφορικά με το αίτημα αναστολής της ποινής του Γιάννη Λαγού δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Εδιώχθησαν μόνο για τα φρονήματά τους. Εγώ είμαι και ναζί και φασίστας. Υπάρχει νόμος να το απαγορεύει; Εξυβρίστηκε ως φασίστας και για μένα δεν είναι ύβρις. Όσο περισσότερο βλέπω τους δημοκράτες τόσο γίνομαι περισσότερο φασίστας».
 
Σημειώστε: Τα ναζιστόμουτρα, όπως Λαγός, είναι τέτοιοι… λαγοί και τέτοιες κότες, που ενώ ακόμα κι οι συνήγοροί τους φωνάζουν, όπως ο Πλεύρης, “εγώ είμαι και ναζί και φασίστας”, αυτοί δεν ξέρουν τίποτα για την ναζιστίλα τους. 
 

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης;

 

«Είναι ο ιδρυτής της ναζιστικής ομάδας “Κόμμα 4ης Αυγούστου”, σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου τού – αλήστου μνήμης – αρχιχουντικού Ι. Λαδά».

Για το ποιόν του, έχει δηλώσει ο ίδιος:

«Ουδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου». («Ελευθεροτυπία», 28/1/2007)

Ο Πλεύρης είναι αυτός που έχει γράψει για τους Εβραίους πως είναι «Απλυτοι, αξύριστοι, τοκογλύφοι, που πιστεύουν στην εξολόθρευση των εθνών…»,

ότι «Αι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ διά τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί»,

ότι στη σημερινή Πολωνία «καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο (Αουσβιτς) εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»,

ότι «Ο Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν»,

ότι «Οι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων»,

ότι «Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι… αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό… είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής… απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».

(σ.σ.: Ολα τα παραπάνω περιέχονται στο εμετικό πόνημα του Πλεύρη με τίτλο «Οι Εβραίοι»).

Ο Πλεύρης, επίσης, είναι αυτός που – μεταξύ άλλων – έχει υποστηρίξει ότι

«η μεγάλη μάζα που εντάσσεται στο ΚΚΕ ανήκει σε ανθρώπους που χρειάζονται ψυχιατρική περίθαλψη»,

(κάπως «κομψότερα» έχει θέσει το ίδιο θέμα ο Πάγκαλος, όταν είπε πως «είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής, το γεγονός ότι ένα μέρος του κόσμου ψηφίζει αυτό το ολοκληρωτικό κόμμα (σ.σ.: ΚΚΕ)», «Ελευθεροτυπία», 5/4/2009)

ότι «ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος επίστευε ειλικρινώς στην δημοκρατίαν…». (Κ. Πλεύρης, «Θέματα Πολιτικής Κοινωνιολογίας»).

και ότι είναι «εγκληματική οργάνωση το ΚΚΕ» και να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα στο δικαστήριο στη δική των δολοφονών ναζί της Χρυσής Αυγής. 

Αυτός ο τύπος ήταν που τον επέλεξε ο Καρατζαφέρης να κοσμήσει τα ψηφοδέλτια του κόμματός του στις εκλογές του 2004, στην περιφέρεια της Α’ Αθήνας, όπου με την πριμοδότηση Καρατζαφέρη ο ναζιστής Πλεύρης ήρθε πρώτος σε σταυρούς. Από αυτό το κόμμα του Καρατζαφέρη, ξεπήδησαν σημερινοί υπουργοί όπως οι Γεωργιάδης, Βορίδης και υιός Πλεύρης…

Απόψεις