Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Κλειστά σχολεία σήμερα 11/6 λόγω καύσωνα – Οι περιοχές

Ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία σήμερα και για αυτόν τον λόγο μερικά σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω του καύσωνα. Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα..

Ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία σήμερα και για αυτόν τον λόγο μερικά σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω του καύσωνα.

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα

Αναλυτικά, ο δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για τις επόμενες μέρες λόγω καύσωνα. Συγκεκριμένα, με απόφαση της δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ειδικό νηπιαγωγείο και ειδικό δημοτικό) από την Τρίτη (11/06) έως και την Πέμπτη (13/06).

Ο δήμος Θηβαίων ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη (11/06) έως και την Πέμπτη (13/06) θα είναι κλειστά. Επίσης, στους δήμους Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν έως τις 11:30.

Έκτακτες αποφάσεις στον δήμο Κορινθίων καθώς δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στον δήμο Κορινθίων την Τρίτη 11 Ιουνίου. Η ανακοίνωση βγήκε το απόγευμα. «Όλοι στην Κορινθία, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, αφού η Κορινθία είναι στο πορτοκαλί (4), στον χάρτη επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς.», αναφέρεται σχετικά.

Κλειστά σχολεία για τρεις μέρες λόγω καύσωνα και στον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας ενημερώνει ότι διακόπτεται η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και του παιδικού σταθμού του Μαντουδίου για το τριήμερο Τρίτη (11/06) έως την Πέμπτη (13/06).

Με απόφαση του δημάρχου Ερέτριας ανακοινώθηκαν κλειστά σχολεία. Ειδικότερα, ο δήμαρχος, για την προστασία των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το κύμα καύσωνα προχωρά σε αναστολή λειτουργίας όλων των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των παιδικών σταθμών της περιοχής από την Τρίτη (11/06) μέχρι την Πέμπτη (13/06).

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Μετεώρων μειώνονται οι σχολικές ώρες σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για τρεις μέρες, δηλαδή από την Τρίτη (11/06) έως την Πέμπτη (13/06), αυστηρά μέχρι τις 11:30 και μετά τα σχολεία κλείνουν.

Στις 12 το μεσημέρι θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά του Δήμου Νάουσας στη Θεσσαλονίκη, λόγω του επερχόμενου κύμα καύσωνα. Την σχετική απόφαση πήρε ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης.

 

Απόψεις